Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2019-09-09
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Gustavsson, Claes (form)
Dimensioner
225 x 155 x 16 mm
Vikt
348 g
SAB
Vefc
ISBN
9789188953216
Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet (kartonnage)

Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-09-09
229

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vad tar man sig till när smärtan inte ger med sig? När behandlingarna inte får avsedd verkan eller medicinerna inte biter. När varje dag blir en kamp för att orka leva vidare. Går det att på något vis skapa sig ett rikt liv trots smärta?

Ja, det går, menar Kent Revedal som i en mc-olycka 2010 drabbades av en ryggmärgsskada och sedan dess lever med ständig smärta. Med den här boken vill han hjälpa andra att förstå sin smärta och hitta sätt att mildra den, få vardagen att fungera och återerövra sin livsglädje.

Vi får följa Kents smärtresa och ta del av all den kunskap som han samlat på sig. Boken går igenom vad smärta är och vad den gör med våra kroppar. Därefter ges en översikt av olika medicinska, fysiska, mentala och sociala strategier som kan användas för att nå en högre livskvalitet även om smärtan finns kvar i någon form.

Boken är en värdefull källa till kunskap, hopp och tröst både för den drabbade och för dennes närstående.

Kent Revedal är teolog, föreläsare och konsult. Han kör fortfarande motorcykel, men numera på tre hjul. Detta är hans andra bok. Han har tidigare skrivit "Smällen Att tvingas återupptäcka livet" (2013).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet
 2. +
 3. Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för e... av Ellinor Sirén (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hög igenkänning
  Kaffeläsaren, 6 november 2019

  Författaren Kent Revedal var med om en mc-olycka 2010 och drabbades av en ryggmärgsskada. Sen dess lever Kent med ständiga smärtor dygnet runt. I boken berättar Kent om sina egna erfarenheter runt smärta. Men även mer allmänt om smärtlindring, hantering av smärta, hur smärtan påverkar både den drabbade och anhöriga osv.
  Det här är ett ämne som berör mig till fullo. Jag lever själv med kroniska smärtor sen lång tid tillbaka och har inte haft en smärtfri dag på nästan 25 år. Jag känner så ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner