Handlingsstark : så maxar du ditt och andras engagemang (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2020-04-14
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 140 x 17 mm
Vikt
304 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188953759

Handlingsstark : så maxar du ditt och andras engagemang

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-04-14
255
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken ger dig helt nya perspektiv på vad engagemang och handlingskraft är och handfasta redskap för att göra verklig och varaktig skillnad i din verksamhet.

Den vassaste strategin, den senaste teknologin och de smartaste checklistorna i all ära, det absolut viktigaste för ALL långsiktig framgång i en verksamhet är den mänskliga faktorn och det mänskliga samspelet. Nyckelordet är tillsammans. Bara tillsammans kan vi skapa en positiv spiral av genuint engagemang och bli handlingsstarka. Bara genom samverkan får vi kraft nog att lyckas med de riktigt viktiga förändringarna.

Om du är chef, använd boken för att utveckla en handlingsstark organisation där alla kommer till sin rätt. Du får tiofalt tillbaka när människorna omkring dig växer och ditt arbete som chef blir både enklare och roligare. Också du med en annan roll har massor att hämta. Bokens förhållningssätt och metoder, som utgår från världsledande experters och forskares slutsatser, har visat sig ge önskad effekt oberoende av kultur, situation och sammanhang.

Joakim Ahlström är vd för Real8 Consulting Group och en internationellt erkänd pionjär inom ledarskap och kraftfull samverkan. Han är författare till bl.a. How to Succeed with Continuous Improvement (2014) och SUCKCESS Free from Fear, Full of Power (2018). Som organisationscoach har Joakim hjälpt företag som Coca-Cola, Volvo, Ericsson och Ikea att nå hållbar resultatförbättring genom att utveckla en handlingsstark organisation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handlingsstark : så maxar du ditt och andras engagemang
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Handlingsstark : så maxar du ditt och andras engagemang. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fräscha perspektiv
  Ola , 13 oktober 2020

  En otroligt inspirerande bok. Den gav mig nya infallsvinklar på ledarskap och vad som får samarbete att fungera bra och bli utvecklande på riktigt. Tack!

 2. Pangbok!
  Tessie, 26 juni 2020

  När man bränt igenom en del böcker om verksamhetsutveckling och medarbetarengagemang så tycker jag att det ofta kan kännas lite samma-samma, så det var uppfriskande att jag fick med mig en hel del nytt från denna bok. Kommer ha användning av!

 3. Rakt på
  Abbe, 26 juni 2020

  Väldigt underhållande och givande,
  Fnissade högt ibland av igenkänning
  Rekommenderas!!
  En sak till: eftersom i skrivande stund coronan härjar känns grundpoängen extra tydligt. Trodde jag var mer ensamvarg än jag är!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Joakim Ahlström