Vägen framåt - i en vardag med långvarig smärta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2022-08-19
Förlag
Funkibator förlag
Medarbetare
Fransén, Lars (form)
Dimensioner
215 x 154 x 20 mm
Vikt
350 g
SAB
Dok
ISBN
9789189127333
Vägen framåt - i en vardag med långvarig smärta (inbunden)

Vägen framåt - i en vardag med långvarig smärta

Inbunden Svenska, 2022-08-19
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En bok om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta. Hur kan man då leva utan rädslan att en dag inte orka resa sig upp igen, då smärtan åter igen brutalt sparkat undan benen för en?

I boken får du möta Malin som lever med smärtsyndromet Komplext regionalt smärtsyndrom (CRPS), viket ger en långvarig och intensiv smärta under dygnets alla tidsenheter. Malin vårdtagare, men också vårdgivare. I sin roll som leg. fysioterapeut hjälper hon andra som av olika anledningar är drabbade av smärta.

Att kunna känna en annan persons smärta går inte. Det du däremot kan göra är att försöka sätta dig in i dess situation. Hur då? Att bl.a. skaffa dig en djupare förståelse och kunskap om personens situation, syndrom eller sjukdom. Den här boken hjälper dig på traven med det.

Vägen framåt - i en vardag med långvarig smärta är boken för dig som anhörig, vän eller bekant. För dig som är under utbildning eller redan är leg. sjukvårdspersonal. Och inte minst för dig som redan är drabbad.

Du är inte ensam!

Malin Karlson Gerdle (f. 1992) är leg. fysioterapeut och lic. yogalärare. 2017 diagnostiserades hon med det neurologiska smärtsyndromet Komplext Regionalt Smärtsyndrom (CRPS). Symtom och smärtor som hon haft i flera år fick då äntligen ett namn. Vägen framåt - i en vardag med CRPS är en hudnära berättelse om att leva med ett obotligt smärtsyndrom, om att i en upp och nervänd vardag finna en väg framåt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen framåt - i en vardag med långvarig smärta
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »