Dimmor & borgar : klassiskt fantasyrollspel för nybörjare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2020-08-14
Förlag
Type & Tell
Dimensioner
210 x 135 x 9 mm
Vikt
241 g
SAB
Rdc
ISBN
9789189203150
Dimmor & borgar : klassiskt fantasyrollspel för nybörjare (häftad)

Dimmor & borgar : klassiskt fantasyrollspel för nybörjare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-08-14

Slutsåld

Dimmor & Borgar är ett klassiskt och spännande rollspel som utspelar sig i en levande, lågmäld och nordiskinspirerad lågfantasyvärld. Här finns få hjältar men stora utmaningar.

Spelet är en kärleksfull hyllning till de tidiga svenska rollspelens spelstil och estetik. Reglerna är förenklade, moderna och delvis kompatibla med 5E-baserade rollspel. Perfekt för dig som är nybörjare med andra ord.

Boken innehåller allt som behövs för att skapa egna äventyr för 3-5 personer för ett eller flera 2-3 timmars speltillfällen.

Dimmor & Borgar är ett ideellt DIY-projekt som är helt gratis i digital form och licensieras under den öppna spellicensen Open Game License (OGL) v. 1.0A. Utveckla, ändra eller bygg på spelet precis som du själv vill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dimmor & borgar : klassiskt fantasyrollspel för nybörjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dimmor & Borgar
    HH, 16 december 2021

    Den ger en mycket bra känsla. Väldigt bra. Passar väldigt många tror jag. Den passade mig väldigt väl. Skaparen ger ett intryck att ha en gedigen bakgrund

Visa alla 1 recensioner