Konsten att bli lycklig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-03
Upplaga
1
Förlag
Ordberoende Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189363762
Konsten att bli lycklig (inbunden)

Konsten att bli lycklig

Inbunden Svenska, 2022-10-03
209
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
När skilsmässopappren dunsar ner i brevlådan, blir det startskottet för 58-åriga Ursulas resa mot att bli stark och hitta sig själv efter ett långt äktenskap. Hon har inget som helst intresse av att träffa någon ny än på länge. Sexlivet är lagt i träda och hon tänker inte återuppväcka det heller. Möjligen kan hon på sikt tänka sig ett lagom vänskapligt förhållande, med stillsamma promenader och söndagslunch.

Men bästa väninnorna har andra planer. De gör allt för att väcka liv i Ursulas kärleksliv. Möjligheterna är lika oändliga som profilerna på dejtingsajterna. Saker och ting går inte riktigt som Ursula tänkt, men när hon bestämmer sin för att vara lycklig inser hon att det går, bara man vet vad man vill. Och det är en konst.

Det här är en historia full av sidohistorier, skrönor och dråpligheter. Pia F Davidson tecknar ett kärleksfullt och humoristiskt porträtt av en stukad kvinna som går från larv till fjäril. Som läsare får man skratta, även om skrattet i bland fastnar i halsen.

Pia F Davidson har tidigare utkommit med: Så tuktas en svinpäls, I likets vänkrets samt Vänner i nöd, vänner i död, en trilogi om tre kvinnor som tröttnar på att vara offer och bestämmer sig för att göra något åt saken. Under 2020 släpptes de historiska romanerna Astrids resa och Thoras arv som utspelar sig i nutid och 1944 vid norska gränsen.

 

 
Visa hela texten

Fler böcker av Pia F Davidson