Sluta aldrig fly (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2022-09-15
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Win
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
207 g
SAB
Hce
ISBN
9789189393141

Sluta aldrig fly

(23 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-09-15
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare. Betyg 5/5." BTJ

För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III, eller Win som han också kallas, är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare. I Sluta aldrig fly introducerar han Win, antihjälte och närmaste vän till läsarfavoriten Myron Bolitar. Med hisnande tempo och träff säker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna.

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.

Likt tidigare romaner lyckas Coben mästerligt skapa vändningar och överraskningar in i det sista.
Boktugg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta aldrig fly
  2. +
  3. Lämna inga spår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lämna inga spår av Harlan Coben (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sluta aldrig fly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. DRYG läsning!

    Jag förstår mig inte riktigt på Harlan Coben - i början då jag läste hans böcker som tex. Berätta inte för någon så tyckte jag att han skrev jättebra - och JA han skriver bra men är vällllllldigt långdragen så det blir riktigt drygt att läsa till sista sidan - man hoppar gärna över lite text här o där - blir för invecklat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben