Säg hej till... småfåglar! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2021-04-07
Förlag
Vombat Förlag
Illustratör/Fotograf
Emelie Engblom Molin
Dimensioner
243 x 221 x 9 mm
Vikt
384 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189395985
Säg hej till... småfåglar! (inbunden)

Säg hej till... småfåglar!

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-07
145
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Säg hej tillSmåfåglar! får du träffa Greta Gråsparv, Totte Talgoxe och flera andra av våra vanligaste småfåglar. Korta, enkla faktatexter varvas med roliga pratbubblor och i slutet av boken finns även ett kryssa i -uppslag där du kan kryssa för det fåglar du känner igen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Säg hej till... småfåglar!
 2. +
 3. Fåglarna vid den röda stugan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fåglarna vid den röda stugan av Per-Erik Petersson (inbunden).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Säg hej till... småfåglar!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra längd på faktatext,fantastiska illustrationer
  Marias bokhylla, 2 maj 2022

  Fyraåringarna tycker: Fyraåringarna tillbringade väldigt stor tid av boken med att fråga mig om varje fågel fanns på riktigt, och ifall jag har sett dem. Men de tycker att det är jättekul att lära sig om vilka som är hanar och honor och kände igen några stycken senare när vi tittade ut mot fågelbordet som fortfarande stod ute.

  Mamman tycker: Äntligen en djurbok med djur som jag har sett (utom steglits, tydligen) på riktigt i det fria och kan känna igen. Nyttigt även för föräldrar att... Läs hela recensionen

 2. Gullig faktabok i sagoform med fina illustrationer

  AC:
  Det är gullig faktatext i boken i sagoform fr det yngre barnet och illustrationerna är fina. Vi lär oss om fåglar, tittar på deras ungar, lär oss om hur de gömmer sin mat och tänker att vi kanske tom förstår hur de låter. En fin bilderbok om våra småfåglar som inbjuder till samtal.

  Philip 8 år:
  Jag tycker det är roligt att läsa om fåglar och insekter. I denna bok får man lära sig om fåglar. Det är roligt att en av fåglarna heter Gustav också som min bror. Bilderna är fina. Fågelungarna är så gulliga.

 3. En fin och informativ bok
  @bettan_bokprataren (Örebro), 22 april 2021

  Vi har läst boken jag Joseph och mamma Madde. Joseph tyckte alla bilder på fåglarna var jättefina men ganska snabbt tröttnade han på att vi läste så vi läste bilderna i stället. Boken vänder sig till åldern 3 -6 år och jag skulle nog säga att bästa behållningen är nog trots allt i
  5-6 års åldern för då har barnet mer utbyte av texten.
  Som faktabok i det åldersspannet tycker jag boken är förträfflig och jag skulle nog säga att den skulle passa även barn som börjat skolan och forskar o... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna