Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2021-05-11
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
219 x 155 x 12 mm
Vikt
395 g
SAB
Vef,Ohfh
ISBN
9789189409026

Jobbiga underbara ungar

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-05-11
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  210
Visa alla 1 format & utgåvor
Varför får Elin ett utbrott när jeansen är nytvättade?
Varför verkar Melvin aldrig lyssna på vad läraren säger?
Ska man låta åttaåringen äta glass till frukost varje dag?

Svaren på de här och många andra frågor hittar du i den här boken.

Alexandra Garle, lärare och förälder till barn med ADHD och autism, förmedlar på ett tydligt och konkret sätt hur vi vuxna kan förhålla oss till vardagliga situationer som kan vara problematiska för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder.

Boken riktar sig till dig som är förälder, släkting, lärare eller på annat sätt kommer i kontakt med barn och ungdomar med ADHD eller autism.

****

"Personligt utan att tappa den vetenskapliga faktan. Kunskapen förmedlas så att alla kan förstå." / Anna Carlsson, adhdhjartat.se

"Toppen! Har ökat min förståelse avsevärt och jag har fått flera bra tips. Utöver att man kände igen många situationer fick jag även mig ett gott skratt emellanåt!" / Bonuspappa till barn med ADHD och Autism.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jobbiga underbara ungar
 2. +
 3. Rädda dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rädda dig själv av Fadumo Hasan, Hanna Welin (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jobbiga underbara ungar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. ALLA borde läsa den!

  Ibland undrar jag om antalet människor med någon form av funktionsvariation har ökat. Eller är det bara så att man har blivit duktigare på att ställa diagnos? Oavsett så är det ett problem eftersom samhället inte är anpassat till denna typ av problematik.

  Titel på boken "Jobbiga underbara ungar" tycker jag är en bra sammanfattning. Ena stunden tycker man bara att barnen är jobbiga, för att i nästa stund känna att de är helt underbara. Boken är full av exempel ur vardagen och jag lova... Läs hela recensionen

 2. Nyttig läsning
  Nea, 20 juli 2021

  Även om mycket i boken egentligen känns självklart utifrån sunt förnuft är det väldigt nyttigt att påminna sig själv ibland -barn och uppfostran det behöver inte vara på ett vist sätt!

Visa alla 2 recensioner