Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2022-02-18
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
221 x 144 x 25 mm
Vikt
444 g
ISBN
9789189409637
Priset jag fick betala (inbunden)

Priset jag fick betala

(16 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-02-18
209
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Ett möte. Ett enda och jag faller handlöst. Det enda jag bryr mig om är att träffa honom igen. Konsekvenserna blir katastrofala. För mina barn, min man och alla jag älskar. Om jag ångrar mig? Nej, jag ångrar ingenting."

Charlie lever med Jonas och deras två barn i Malmö. Hon kämpar för att få ihop vardagspusslet och äktenskapet har gått i stå. Energin får hon på jobbet och i bastun på Kallis med sina två väninnor. En stressig dag på kontoret dyker Niklas upp, och i samma sekund som deras blickar möts vet Charlie att hon är förlorad.

Priset jag fick betala är en berättelse om passion, otrohet och svek. En berättelse om att vara stark i sig själv, våga göra livsval och leva med konsekvenserna. Ibland blir livet som vi vill, ibland inte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Priset jag fick betala
 2. +
 3. Bergsrådet som inte ville betala skatt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bergsrådet som inte ville betala skatt av Staffan Bruun (inbunden).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Priset jag fick betala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En extremt destruktiv bok! Om egoism
  Håkan Lindell, 2 februari 2023

  Usch och fy! Att premiera en otrogen och ytlig "narcisssist"?, framför sina egna barns pappa. Och sedan ha mage att tycka det var bra gjort! Kvinnor kan absolut vara lika destruktiva som män, och MINST lika våldsamma.

  Jag vet inte vad författarna ens har tänkt...

 2. Omöjlig att lägga ifrån sig!
  Katarina , 18 augusti 2022

  Relationer, val och våndor - man lever med Charlie och boken bara växer vartefter man läser. Slutet är glimrande och rolig bonus med fina Malmöskildringar. Jag ser fram emot nästa bok!

 3. Läsvärd
  Helena , 23 maj 2022

  Välskriven och spännande om hur omvälvande vardagen kan bli. Passionen slår till och ställer livet och nära relationer på ända. Bra driv i storyn. Saknade möjligen mer djup i reflektionerna över Charlies agerande och vad det leder till. Men möjligen är det så att även berättandet i sig reflekterar kärlekens storm och därför inte förmår djupdyka. Hur som helst så sveps man med i denna historia från början till slut och den fick åtminstone mig att fundera över hur dömande vi är mot varandra. Vi... Läs hela recensionen

 4. Bladvändare med eftertänksamma inslag
  Jenny, 3 maj 2022

  Klart godkänd. Jag har sträckläst så fort jag haft tid och det är ett gott betyg från mig. Storyn och dess utveckling leder till eftertänksamhet kring hur det kan vara mitt i livet i ett förhållande med jobb, man och barn. Jag ser fram mot nästa bok!

 5. Klart läsvärd
  Karin M, 29 april 2022

  Spännande, sorglig och kul. Skrattade högt på några ställen. Berättelsen påminner tydligt om att livet inte är en raksträcka. Ser fram emot uppföljaren!

 6. Bra bok som irriterar ...
  Lollo, 29 april 2022

  Gud så provocerad man kan bli av att läsa hur den priviligierade klassen beter sig. Den är välskriven, verkar vara självupplevda. Köpa hus, resa hur som helst när som helst och ändå är man inte nöjd. Det finns tydligen ett pris att betala även om man har det gott ställt. Spännande.

 7. Klart läsvärd
  Karin M, 29 april 2022

  Spännande, sorglig och kul. Skrattade högt på några ställen. Berättelsen påminner tydligt om att livet inte är en raksträcka. Ser fram emot uppföljaren!

 8. Hög igenkänning
  Lena , 29 april 2022

  Jag våndas med Charlie. Lite långsam precis i början men sedan kunde jag inte lägga den ifrån mig. Perfekt söndagsnöje!

 9. Tyvärr inte läsvärd
  -, 15 april 2022

  Instämmer i att romanen är banal och platt, både vad gäller innehåll och språk. Karaktärerna är schabloner och endimensionella. Kan inte rekommendera boken.

 10. Bokcirkel med vänninorna
  Moa, 12 april 2022

  Boken är lättläst och man vänder snabbt blad för att få reda på hur det kommer att gå för Charlie och hur hennes val påverkar henne och hennes omgivning. Boken lämnar utrymme för reflektion och ger mig tankeställare. Den passar speciellt bra för bokcirkeln med väninnorna om man vill diskutera frågor om relationer och vad olika val ger för konsekvenser. Skiljer sig kvinnors otrohet mot männens? Finns det likheter eller skillnader? En bok som är lätt att ta sig igenom, men frågorna som följer, kräver desto mer. Jag rekommenderar den varmt!

 11. Spänning i kvinnoliv!
  Stina, 9 april 2022

  Sverige och Malmö. Kvinnor och deras kärlekar. Barn. Att slitas mellan karriär och familj samtidigt som livet ska levas. Skånska miljöer och ett driv i skrivandet skapar närhet och spänning. Leder till många reflektioner och diskussioner - var så säker!

 12. Banal!
  Anna, 6 april 2022

  Tyvärr går det inte att säga annat än att boken är banal och ointressant. Det går inte att rekommendera den.

 13. Vilket pris fick hon betala?
  Maja, 7 mars 2022

  Jag börjar läsa, attraktion uppstår på arbetsplats, passionerade möten i konferensrum, karriärkvinna med oförstående make, hm kanske inte den bokgenre som jag brukar läsa. Tänker på den förbjudna attraktionen på arbetsplats som på nittiotalet lockade mängder av läsare till boken Skamgrepp av Michael Crichton. Jag läser vidare, historien utvecklas och blir intressant. Det komplexa landskapet av relationer med vänner, föräldrar, ex och olika barnkonstellationer blir engagerande och tar historie... Läs hela recensionen

 14. Bladvändare!
  Marita, 3 mars 2022

  Otroligt bra bok med många spännande inslag av vänskap, kärlek och olika livsval. Den har hög kvalité när det kommer till utförande som innehåll. Helt enkelt en riktig bladvändare!

Visa alla 14 recensioner