Svart storm (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Svarta koden (del 2)
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2022-09-13
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789189569416

Svart storm

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-09-13
247
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter att ha konfronterat skaparen av det digitala superviruset gick Carl Leonard och Elisif Fridriksdottir skilda vägar. Nu lever Carl Leonard ensam, nedkopplad på nytt, i vildmarken i de Jämtländska skogarna. Han är olycklig och kan inte låta bli att fundera över hur det har gått för Elisif. Han vet att hon forskar på den svarta koden och försöker hitta ett sätt att hindra koden från att i framtiden stänga ner hela världens digitala infrastruktur.

Det dröjer dock inte länge innan Haldur, Elisifs bror, dyker upp och berättar att Elisif är försvunnen. Hon har hittat hur koden gömmer sig och samtidigt upptäckt något värre. I en film hon skickat till Haldur berättar hon att mänskligheten kommer att förgöras i en svart storm. Carl och Haldur måste stoppa den svarta stormen, men de har en mäktigare fiende än vad någon av dem kunde föreställa sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Svart storm
 2. +
 3. De försvunna

De som köpt den här boken har ofta också köpt De försvunna av Magnus Carling (häftad).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svart storm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Andra delen
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 19 oktober 2022

  Jag har inte läst första boken. Men jag kom lätt in i den. Fina vyer och fina karaktärer. Så jag rekommenderar boken

 2. teknothriller om artificiell intelligens
  @i_min_bokhylla (instagram), 29 september 2022

  Äntligen är den andra delen i triologin om den svarta koden och Carl Leonard här. Svart storm är en teknothriller om artificiell intelligens och det digitala samhällets sårbarhet.

  Magnus Carling skriver nervkittlande, spännande och oväntat. Boken tar flera oväntade vändningar som får en att läsa med andan i halsen. Det är välskrivet, tänkvärt och drabbande. Med skickligt gestaltade karaktärer och miljöskildringar lyckas Magnus Carling höja pulsen ytterligare från första boken Svart k... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Magnus Carling