Det sista han sa (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2023-04-04
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
Originaltitel
The Last Thing He Told Me
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
194 g
SAB
Hce
ISBN
9789189607026

Det sista han sa

(114 röster)  |  Läs 15 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-04-04
79
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag har inte läst något som är på det här viset förut ... Jag vill inte lägga ifrån mig boken! Titti Schultz, Go"Kväll

Tempot är rasande högt hela vägen och Dave vet hur man fångar sin publik. Det här är boken som du tar med till stranden och som är utläst när du ska hem. Bada kan man ju göra en annan gång. Maria Näslund, Göteborgsposten

Skydda henne.

En flicka knackar på dörren och lämnar en lapp till Hannah Hall. Den är från Owen, hennes man. Trots sin förvirring och sina farhågor förstår Hannah direkt vem som avses: Bailey, Owens sextonåriga dotter som förlorade sin mamma i späd ålder och som vill ha så lite som möjligt med sin styvmor att göra.

Hannahs desperata samtal till Owen förblir obesvarade, FBI anhåller hans chef och både de och polisen dyker oannonserade upp vid deras hem. Hon förstår att mannen hon gifte sig med för ett år sedan inte är den han utgett sig för att vara. Den enda länken till att få reda på vem Owen egentligen är och varför han har försvunnit är Bailey. När de tillsammans börjar lägga ihop pusselbitarna inser Hannah och Bailey att livet aldrig mer kommer att bli detsamma
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det sista han sa
 2. +
 3. Städerskan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Städerskan av Nita Prose (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Det sista han sa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, men väldigt svag story.
  mein, 2 april 2024

  Spännande, men väldigt svag story. En riktig bladvändare men själva berättelsen har många hål som man aldrig får fyllnad till.

 2. Väldigt spännande
  Nicole, 19 december 2023

  Jag var väldigt nyfiken rakt igenom. Vill man ha en bok som är intressant och som man inte kan släppa så är detta en bok för dig.

 3. Mycket bra
  Suss, 21 november 2023

  Spännande bok som tog nya vändningar. Kvinnan i boken agerar lite som privatdeckare när hon försöker hitta vem hennes man egentligen var.

 4. Spännande!
  Jennifer Bossle, 7 november 2023

  Fastnade från första sidan! Så fortsatte spänningen hela vägen till sista sidan. Otroligt spännande handling med bra budskap. Uppskattade relationen mellan "styvmamman" och dottern.

 5. KANON!
  Lena Anne Marita Wirde, 6 november 2023

  Det här var en riktigt bra bok både spännande och omstörtande - man blev helt tagen och kunde knappt lägga i från sig boken . Köp den!

 6. Spännande
  Bo Anders Persson, 26 oktober 2023

  Man får tankar om hur man ska bemöta ungdomar, inte så mycket pang-pang. En bra story och spännande hela tiden

 7. Spännande
  Jacob (Malmö), 26 september 2023

  Mycket bra bok. Den är spännande. Har ett högt tempo. Kanske lite snabba lösningar ibland? Men gillar ändå. Den underhåller mig och gör det jag förväntade. Klar 4 för mig i sin genre!

 8. Spännande med högt tempo
  Klara Svensson, 25 september 2023

  En väldigt spännande bok. Den håller högt tempo och jag ville hela tiden fortsätta läsa! Gillar berättarperspektiven och bokens upplägg!

 9. Spännande ända till slutet
  Christina , 8 september 2023

  En bok du vill läsa kapitel efter kapitel för att få veta vad som ska hända och vad som verkligen hände innan¿.

 10. Spännande
  Alexander Strid, 28 augusti 2023

  Tycker det är väldigt bra fart i boken, och allt är inte självklart vart det är på väg, eller hur det ska sluta, så man dras in i det även med spänningen att man inte riktigt kan lista ut hur slutet kan te sig.

  Kan varmt rekommendera boken, den läggs inte ifrån i onödan.

 11. Tips!
  Ankan, 16 augusti 2023

  Så spännande och intressant - kunde inte sluta läsa. Vem som helst kan fastna i det lite annorlunda berättarsättet. Rekommenderas varmt!

 12. Spännande
  Magnus Paulsson, 3 augusti 2023

  Bra bok som är svår att lägga ifrån sig. Förgyllde en lång tågresa. Mycket spännande historia som jag gillade. Bra inom sin genre.

 13. Ruggigt bra!
  Agge, 31 juli 2023

  Det här är en riktig bladvändare, "bara ett kapitel till ¿". Jag låg och läste febrilt halva nätterna, bra och rysligt spännande. Rekommenderas varmt! Ämnet är fascinerande, vad vet vi egentligen om vår partner?

 14. Rekommenderas!
  Maria, 22 juni 2023

  Spännande, annorlunda, välskriven, och en story som griper tag i en. Kan bara önska att fler av hennes böcker skulle översättas till svenska.

 15. Så bra!
  -, 14 juni 2023

  Jag går fortfarande och tänker på boken. Den var så otroligt bra, hela handlingen. Väldigt annorlunda mot vad jag läst tidigare, och jag läser mycket. Både sorglig och hoppfull.

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Laura Dave