Ansökningsboken : om konsten att marknadsföra dig och skriva ansökningsbrev (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2007-02-01
Upplaga
1
Förlag
Active Choice
Dimensioner
225 x 153 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Ex
ISBN
9789197327428
Ansökningsboken : om konsten att marknadsföra dig och skriva ansökningsbrev (häftad)

Ansökningsboken : om konsten att marknadsföra dig och skriva ansökningsbrev

konsten att skriva ansökningsbrev som väcker intresse!

(2 röster)
Häftad Svenska, 2007-02-01
275
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Ansökningsboken handlar om hur du skriver intresseväckande ansökningsbrev. Behöver du bli bättre på att marknadsföra dig själv och din förmåga i en ansökan? Här lär du dig hur du ska marknadsföra dig och hur du visar vad du kan.
Boken innehåller allt du behöver för att skapa kraftfulla, intresseväckande ansökningsbrev, undviker onödiga misstag och vässar din förmåga att sälja dig själv och din kompetens till framtida arbetsgivare. Genom enkla steg-för-steg instruktioner, många tips, arbetsblad och ett antal konkreta exempel på olika slags personliga brev kommer du att lära dig att skriva dynamiska och positiva ansökningsbrev för alla typer av tjänster som ger dig drömjobbet.

I Ansökningsboken får du massor av matnyttig kunskap och tips på hur du ska lyckas på dagens arbetsmarknad. Ett bra ansökningsbrev är viktigt och kräver förberedelser, och tid. Ett brev som direkt talar om för arbetsgivaren vad du kan bidra med skapar intresse och skiljer dig från mängden. Arbetsgivare har ont om tid, därför måste du komma till saken direkt för att fånga deras uppmärksamhet.

I Ansökningsboken får du bland annat lära dig:

 • Hur du skiljer dig från mängden och får uppmärksamhet.
 • 12 konkreta steg för att skriva ett intresseväckande ansökningsbrev.
 • 3 effektiva brevformat som du kan utgå från.
 • 8 olika typer av brev som du kan använda till alla jobb du söker.
 • Hur du, med hjälp av ett antal olika övningar, får fram hela din kompetensprofil och det viktigaste om just dig.
 • Hur du ska bli framgångsrik när du söker jobb via Internet, annons, direktkontakt med företag och rekryteringsföretag.
 • Massor av exempel på kraftfulla inledningar och avslutningsfraser.
 • 60 viktiga saker du måste tänka på och låta bli att göra.
 • De 5 viktigaste frågorna du ska besvara först.
 • Hur du använder nyckelord för att bli sökbar i jobbdatabaser.
 • Nyttiga tips för dig som är student; vill bli chef; kommer från ett annat land; är arbetslös; vill byta karriär mm.
 • Ett antal olika brevexempel på både svenska och engelska.
Läs mer på - www.ansokningsboken.se

 

"Ansökningsboken är ett nytt och konkret hjälpmedel för mig i mina vägledningssamtal. Den ger mig nya infallsvinklar, konkreta tips och exempel att utgå ifrån i samtal med personer som söker eller är på väg att söka arbete. Jag kan varmt rekommendera boken till alla som vill förkovra sig inom arbetssökarområdet".

Monica Benon, Studie- och yrkesvägledare

"Det lönar sig att avsätta tid och lägga ner stor omsorg på arbetet med att utforma en stringent och säljande unik platsansökan som på ett positivt sätt skiljer sig från andra ansökningar, betonar Charlotte Hågård, vars bok är välfylld med praktiska råd och tips. Ansökningsboken vänder sig främst till jobbsökande, men kan också utgöra en praktisk hjälpreda för chefer och personalrekryterare vid bl.a. chefsrekrytering."

Inge Ohlsson/BTJ

Författaren: Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart sedan 20 år tillbaka. Hon arbetar som karriärcoach, chefsutvecklare, föreläsare samt specialist inom personligt varumärke och har skrivit flera populära och bästsäljande karriärböcker, däribland Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke. Gör en vinnande LinkedIn-profil, Alla har talang, Jobbsökarboken, Bli din egen coach, och CV-boken. Charlotte intervjuas ofta i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både karriärkrönikör i DN och karriärexpert i TV4.

Mer om Charlotte Hågård - www.charlottehagard.se / www.newstart.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ansökningsboken : om konsten att marknadsföra dig och skriva ansökningsbrev
 2. +
 3. PLANKA CV : Lär av de bästa och kom till intervju - Hitta dina styrkor - Finn ut vad du passar som - Hitta jobben som ej annonseras ut

De som köpt den här boken har ofta också köpt PLANKA CV : Lär av de bästa och kom till interv... av Monica Renstig (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Hågård

 • Boosta din business

  Charlotte Hågård, Ann Ljungberg, Susanne Hellman Holmström, Petra Ariton, Dorotea Pettersson

  Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset. Detta är boken för dig som vill boosta din business. Låt dig inspireras av 30 qoola qvinnor som delar sin...

 • Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil

  Charlotte Hågård

  Den här boken riktar sig till dig som vill komma igång med världens största och snabbast växande jobb- och karriärnätverk LinkedIn. Lär dig att lägga upp en strategi för din egen karriär för att sticka ut och bli hittad - Top-of-mind. LinkedIn är ...

Övrig information

Behöver du bli bättre på att marknadsföra dig själv och din förmåga i en ansökan?
ANSÖKNINGSBOKEN innehåller allt du behöver för att skapa kraftfulla, intresseväckande ansökningsbrev, undvika onödiga misstag och vässa din förmåga att sälja dig själv och din kompetens till de arbetsgivare du vill arbeta för.
Genom enkla steg-för-steg instruktioner, många tips, arbetsblad och ett antal konkreta exempel på olika slags ansökningar, kommer du att lära dig skriva dynamsika och positiva ansökningsbrev för alla typer av tjänster

Boken utkommer under hösten 2006