Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2006-10-01
Upplaga
1
Förlag
Trio Förlag
Medarbetare
Bergenström, Fanny (form) / Bergenström, Fanny (foto)
Illustrationer
foto
Dimensioner
255 x 195 x 35 mm
Vikt
1600 g
SAB
Qca
ISBN
9789197627900

Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök

(10 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2006-10-01
252
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Se ett utdrag ur boken här (chokladdessert) >>
Se ett utdrag ur boken här (fisksoppa) >>

Under valnötsträdet - en ny stor kokbok av Anna Bergenström och Fanny Bergenström.

Den här gången står råvaran i centrum och boken består av 18 inspirerande kapitel med mat och desserter från hela världen. Här finns avsnitt om örter, chili, avokado, pepparrot, vanilj, choklad och mycket mer. Boken innehåller över 400 recept och drygt 300 färgbilder. Här finns mängder av matidéer, både till enkla vardagsmiddagar och större kalas. I boken finns också lite läsning om de olika råvarorna, med kort historik och praktiska tips. Under valnötsträdet är en kokbok som kan användas år efter år. Den kan bli en ny klassiker vid sidan av tidigare succéer som Annas mat, Vinterns goda ting och Kärlek, Oliver och Timjan.

Anna Bergenström - Journalist och författare till ett femtontal kokböcker. Under många år var hon Dagens Nyheters matskribent varje torsdag. Anna Bergenström utnämndes 2002 till professor för sina insatser inom svensk matkultur. Hennes kokböcker èr mycket omtyckta och anvènds flitigt i många svenska hem.

Fanny Bergenström - Fotograf och skribent med mat, resor och blommor som specialité. Har samarbetat med Anna i flera böcker, och har ocks gjort boken Om Blommor. Fanny BergenstrÜm är dotter till Anna Bergenström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra kokbok med fina bilder. Om jag inte vet vad jag...
  Monica, 20 november 2013

  Bra kokbok med fina bilder. Om jag inte vet vad jag vill laga så bläddrar jag ofta i den för att få idéer. Som vanligt levererar Anna Bergenström bra och tydliga recept med vackra inspirerande bilder, och passar därför både den vane matlagaren och den som känner sig lite osäker i köket.

 2. Favorit!
  Carro, 10 maj 2012

  Boken är alltigenom inspirerande. Har haft oändligt stor användning av menyförslagen i slutet av boken. Anna är bäst!

 3. Bästa kokboken
  akn79, 24 juni 2010

  Otroligt goda recept med härliga smaker att njuta till!

 4. Väldigt fint illustrerad
  Cicantrice, 18 augusti 2008

  Bokens upplägg är väldigt inspirerande, det finns ett kapitel för varje ingrediens och sen recept som innehåller just de ingredienserna. Det är jättefina bilder, och även ett par sidor information om varje ingrediens - ex vart det kommer ifrån och varför det är nyttigt.
  En bok jag sträckläste - och det är kanske inte ofta man gör med kokböcker?

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Bergenströms bästa : Billigt och hur gott som helst.

  Anna Bergenström, Fanny Bergenström

  Billigt och hur gott som helst handlar om hur man kan laga ekonomiskt (och samtidigt miljövänligt) när matkassan är skral utan att kompromissa på de goda smakerna. Här finns exempelvis recept till hyfsat billig fisksoppa, dinkelbiffar med svamp, k...

 • Kärlek, oliver och timjan

  Anna Bergenström

  Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta ...

Övrig information

Den här gången står råvaran i centrum och boken består av 18 inspirerande kapitel med mat och desserter från hela världen. Här finns avsnitt om örter, chili, avokado, pepparrot, vanilj, choklad och mycket mer. Boken innehåller över 400 recept och drygt 300 färgbilder. Du hittar mängder av matidéer, både till enkla vardagsmiddagar och större kalas. I boken finns också lite läsning om de olika råvarorna, med kort historik och praktiska tips. Under valnötsträdet är en kokbok som kan användas år efter år. Den kan bli en ny klassiker vid sidan av tidigare succéer som Annas mat, Vinterns goda ting och Kärlek, Oliver och Timjan.