Tulpanen som dog av för lite kärlek (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2023-11-20
Förlag
Popretorik förlag
Illustratör/Fotograf
Millis Sarri
ISBN
9789198161298

Tulpanen som dog av för lite kärlek

(5 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-11-20
178
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Tulpanen som dog av för lite kärlek" är en lite annorlunda ledarskapsbok. Ibland krävs det en klok målare, en bukett med tulpaner och lite glass för att människor ska nå insikt. För en sak är säker, allt levande som inte får kärlek och omtanke vissnar och dör. Detta gäller blommor likväl som människor. Denna bok skulle handla om ledarskap, men när den väl blev klar och du nu håller den i din hand så ska jag berätta en sak. Den handlar minst lika mycket om livet, kärlek och vikten av att se varandra. Helt enkelt en må-bra-bok som inte liknar någon annan ledarsskapsbok. Inte på långa vägar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tulpanen som dog av för lite kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ångrar köp
  Furstinnan, 7 december 2023

  Söt bok. Utifrån priset förväntade jag mig dock något som också skulle ge mig utveckling. Dessvärre blev det inte så. En söt bok som lyfter behovet av återkoppling och tillit från chef till medarbetare. That's all. Så jag är besviken - önskar jag hade lånat boken på biblioteket och sen lagt pengarna på något annat. Kommer ju inte att läsa om boken, som tog ca 30 min att läsa.

 2. Gillar du "Pojken, mullvaden, räven och hästen"
  Bokmal, 6 december 2023

  Gillar du boken "Pojken, mullvaden, räven och hästen" så lär du uppskatta denna pärla också. En visdomsbok som säger allt med så lite text. Underfundig, brilliant och lärorik måbrabok,

 3. Ledarskap när det är som bäst
  Irina Sjöblom , 25 november 2023

  En tänkvärd må-bra bok som jag sträckläste från pärm till pärm. Den handlar om ledarskap och vikten av att se varandra, att vara en medmänniska.

Visa alla 3 recensioner