Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2016-11-25
Förlag
Heart Dreaming Publishing
Dimensioner
209 x 140 x 15 mm
Vikt
341 g
ISBN
9789198161922
Drömtolkning och Drömalkemi (häftad)

Drömtolkning och Drömalkemi

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-11-25
217

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna nya, aktualiserade och utökade utgåva av Drömtolkning och Drömalkemi är en av de absolut bästa böckerna inom området drömförståelse. Drömarbete är en av de viktigaste redskap vi har, för självkännedom, livskunskap och gratisterapi. Det är en fascinerande resa in i djupet av vårt inre och ut i det oändliga varat! Genom drömförståelse och seriöst drömarbete lär vi oss att kunna se och genomskåda Drömmen, vilket leder till klarseende och medvetandeutveckling. Till Drömmen hör även våra dagSdrömmar - det vill säga hur vardagens händelser kan tolkas symboliskt, på samma sätt som nattens drömmar. Dessa mycket spännande ämnen presenteras i boken, på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Här beskrivs också många olika tekniker för drömtolkning och kreativt drömarbete, tillsammans med rikliga exempel på drömmar och deras tolkning.

Författaren, Louise Minerva-Li, är känd hos en bred publik genom sina böcker och många framträdanden i massmedia. Under många år har hon studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon är en av Sveriges främsta drömkännare, som genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap är unik inom sitt område. Louise Minerva-Li har också skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi, samt grundat Drömcentrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömtolkning och Drömalkemi
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömtolkning och Drömalkemi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Metaforernas guldgruva
    Helena (Stockholm), 2 juli 2020

    Drömspråkets alkemi: Finurligt - flerdimensionellt - fantasieggande - rakt på - ljuger inte - dugliga skojiga metaforer ... inget för de lata. Kräver en del men ger massor tillbaka❣️🌺 Tack Louise för dina böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Minerva-Li