Jaga storken : en reumatikers kamp för att bli mamma genom graviditet, IVF, surrogatmödraskap och adoption (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2014-09-03
Upplaga
1
Förlag
INDIKO FÖRLAG
Dimensioner
210 x 136 x 18 mm
Vikt
298 g
SAB
Lz Tregaard, Linda
ISBN
9789198195002

Jaga storken : en reumatikers kamp för att bli mamma genom graviditet, IVF, surrogatmödraskap och adoption

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-09-03
229
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Linda Tregaard insjuknade i ledgångsreumatism när hon var 23 år gammal och aktiv modestudent i London. Dagen hon bestämde sig för att bli mamma tvingades hon avgifta sin kropp från läkemedel och låta sjukdomen härja fritt. Graviditeten var svår och kantades av brister inom vården. Dottern Juliette föddes med kejsarsnitt i maj 2009. När längtan efter ett biologiskt syskon till Juliette var starkare än rädslan för de risker som väntade, vände sig Linda och hennes man Erik till ett indiskt sjukhus för att få hjälp genom en surrogatkvinna. En ny egen graviditet skulle leda till ytterligare leddestruktion och svåra oåterkalleliga skador på Lindas skelett och leder. Jaga Storken - En reumatikers kamp för att bli mamma genom graviditet, IVF, surrogatmödraskap och adoption, är en gripande och självutlämnande bok skriven med syftet att förändra bemötandet av samt öka förståelsen för gravida reumatiker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jaga storken : en reumatikers kamp för att bli mamma genom graviditet, IVF, surrogatmödraskap och adoption
 2. +
 3. En dam och en ö : en reumatikers berättelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dam och en ö : en reumatikers berättelse av Ulla Bergholm (häftad).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jaga storken : en reumatikers kamp för att bli mamma genom graviditet, IVF, surrogatmödraskap och adoption. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande, ärlig och modig.
  Bokmal i Stockholm (Stockholm), 27 oktober 2019

  Inspirerande, ärlig och modig bok om en kvinna och hennes familjs högst personliga resa från London till Stockholm, Delhi och tilbaka.

 2. Rekommenderas varmt!!
  Guldregn, 27 oktober 2014

  En personlig berättelse öppen från hjärtat. Det måste ha krävt mycket mod och vilja, både att skriva boken, men också att bli mamma genom en surrogatmamma. En dröm att kämpa för men som lyckligtvis slutade gott. Många tips att ta med sig får någon som går i samma tankar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linda Tregaard

 • Berg av ljus

  Linda Tregaard

  'Ring inte polisen, snälla!' Majken vet inte vad hon ska ta sig till med den bedjande kvinna som befinner sig framför henne i jordkällaren. Att hon och boxern Kompis tagit rundan ut mot Djursholms slott var en ren slump - och hade Majken vetat var...