Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2020-08-12
Upplaga
1
Förlag
House of Happy Health
Dimensioner
217 x 153 x 23 mm
Vikt
609 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198365818
FlowPower : mer fokus och mindre stress i livet (kartonnage)

FlowPower : mer fokus och mindre stress i livet

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2020-08-12
206
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Att bli mer hållbar som människa och arbeta med fokus och flow kan vara den absolut viktigaste uppgiften för framtiden, i en värld som snurrar allt snabbare. I boken FlowPower - mer fokus och mindre stress, tas du med på en spännande resa där du får lära dig mer om hjärnan, hur du lättare hittar fokus och flow samtidigt som du får tillgång till nycklar för att nå en hållbar hälsa. 

Författaren, Ellinor Ladenberg, blandar skickligt igenkännande exempel, egna erfarenheter, övningar och forskning. Hon tar upp glädjen i att prestera, hur vi blir återhämtningssmarta och ger dig massor av inspiration och kunskap så att du enkelt kan ta till dig budskapet i boken. Vill du hitta ett bättre fokus, uppnå flow, jobba smartare och enklare och samtidigt minska din stress? Då är denna bok någonting för dig. 

"FlowPower" är en överlevnadsbok till vår maxade samtid! Med personliga exempel från sitt eget och andras liv, ger författaren heltäckande men ändå praktiska instruktioner för att ta hand om både sin fysiska och mentala hälsa. Läs denna bok tidigt i livet! Då kan du undvika misstag och redan från början bli din egen bästa vän och livscoach. Ett så kallat "life hack"! 

Johanna Palmér, styrelseproffs och fristående debattör

"FlowPower är en guidande, inspirerande och jordnära bok där författaren ger tips på handlingsplaner, fakta och tips på hur du arbetar med din personliga hållbarhet. Allt känns genuint och möjligt att tillämpa. Läs boken för att få mer Fokus och Flow i ditt liv!"

Henrik Valeskog, HR chef
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. FlowPower : mer fokus och mindre stress i livet
  2. +
  3. Ett bra liv är inte bekvämt : en bok om mental styrketräning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bra liv är inte bekvämt : en bok om mental ... av Clas Malmström (inbunden).

Köp båda 2 för 540 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »