Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2018-09-01
Förlag
Roos Förlag
Medarbetare
Hansson, Malin (form)
Dimensioner
200 x 150 x 20 mm
Vikt
386 g
SAB
Vhc
ISBN
9789198447705
Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare (häftad)

Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-09-01
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Amning i nöd och lust riktar sig till dig som vill veta hur du skapar de bästa förutsättningarna för amning och hur du får amningen att fungera. Kanske är du gravid och vill vara väl förberedd inför barnets ankomst? Kanske har du redan fått barn och vill nu få amningen att flyta? Kanske vill du ha kunskap för att kunna stötta en ammande familj på bästa sätt?

Det är en vanlig föreställning att amning är något somfungerar av sig själv. Att det bara är att lägga barnet vidbröstet och så är man igång. Många får det också att låtasom att man som förälder inte har någon möjlighet attpåverka detta. Som om vissa kan amma, medan andra intekan. Men det stämmer inte.Förutsättningarna att få amningen att helt eller delvisfungera ökar enormt om man får rätt hjälp och stöd.Förberedande amningskunskap under graviditeten ökarbåde amningsförekomst och föräldrarnas självtillit. Närman har en god kunskapsgrund är det lättare att be om(kräva) den hjälp man behöver om det uppstår problem.Med kunskap kan man ta egna, medvetna beslut, manvet vilka investeringar som krävs i tid och kraft (ocheventuellt svett och tårar) för att komma igång medamningen och få den att flyta. Det finns många åtgärderatt sätta in innan man behöver ge upp, för den som faktisktvill ge amningen en chans!Amning i nöd och lust besvarar alla typer av amningsrelateradefrågor på ett pedagogiskt och lättillgängligtsätt. Hur fungerar amningen? Hur förebygger mansvårigheter vid bröstet? Varför vill barnet amma dygnetrunt de första månaderna? Vad får man äta när manammar? Hur får man mjölken att räcka till? Måste maninte sluta nattamma när bebisens tänder kommer? Vadinnebär delad amning? Och hur går amning och jämställtföräldraskap egentligen ihop?Oavsett om ditt mål är att amma i några dagar eller iflera år kan Amning i nöd och lust hjälpa dig att få en riktigtbra amningsupplevelse, så att du kan se tillbaka på din ochditt barns amning med kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare
  2. +
  3. Amning i vardagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Amning i vardagen av Marit Olanders (kartonnage).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Köp!
    Evelinn Hallgren, 9 februari 2020

    En otroligt välskriven bok med bra upplägg och lättförståelig fakta. Här finns tips och råd gällande problem som kan tillstöta vid amning. Boken ger en bra kunskapsgrund om amning. Ett måste för dig som vill vara förberedd och skapa trygghet inför amning!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Amning i nöd och lust : skapa de bästa fö...