Healing you : en skrivbok för reflektion (häftad)
Ingår i kampanjer:
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Gabriella, Sahlin (form)
Illustratör/Fotograf
Mio Sallanto
Dimensioner
212 x 173 x 16 mm
Vikt
392 g
ISBN
9789198499384
Healing you : en skrivbok för reflektion (häftad)

Healing you : en skrivbok för reflektion

Häftad Svenska, 2019-08-13
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Healing you är en skrivbok som hjälper dig att bearbeta jobbiga händelser, något som de flesta bär minnen av. Denna interaktiva bok för reflektion är en guide på vägen att komma vidare.

När du skriver och reflekterar får du hjälp att lyssna in, känna livet inom dig, ladda dina batterier och kunna skina inifrån och ut.

Här finns tips, råd, övningar att arbeta med. Läs, begrunda, skriv ner, och lägg undan boken och ta fram den senare. Att läsa vad man skrivit i ett flöde kan vara upplysande och ge dig nycklar till hur du mår och vad du kan göra för att finna mer harmoni.

Ibland måste man stanna upp och fråga sig om man lever sitt liv i balans? Negativa mönster och jobbiga situationer lämnar ofta obalanser i någon del av vår mentala eller fysiska kropp. Det är inte konstigt eller fel, men dessa obalanser går att bearbeta om vi upptäcker och iakttar dem, så att det går att må bättre. Vi är oftare duktigare på att trycka undan, till och med vänja oss vid att må mindre bra, och kanske inte lika bra på att bearbeta det vi varit, och är med om.

Jennie Liljefors är certifierad yogalärare med tjugo års erfarenhet av undervisning. Hon lär ut gravidyoga, meditation, Anusarayoga, Yinyoga och Restorative yoga i den egna studion Altromondo Yoga i Stockholm. Hon arbetar dessutom med personlig träning i yoga med terapeutisk inriktning och helhetslösningar med kost och ayurveda för en bättre hälsa på alla plan. Jennie har tidigare givit ut böckerna Healing Yoga den läkande kraften och Gravidyoga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Healing you : en skrivbok för reflektion
 2. +
 3. Min återhämtning : dagbok vid utmattningssyndrom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min återhämtning : dagbok vid utmattningssyndrom av Emma Holmgren (kartonnage).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennie Liljefors

 • Healing Yoga : den läkande kraften

  Jennie Liljefors

  Yoga är en läkande kraft och kan verka som kroppslig terapi när orden inte räcker till. Yoga är en transformerande och spirituell träningsform som berör kropp, sinne, själ. Med yoga kan du läka de olika lagren i kroppen. Från det yttre lagret, som...

 • Gravidyoga : den helande kraften

  Jennie Liljefors

  Gravidyoga är en gåva till mamma och bebis I Gravidyoga går yogaläraren Jennie Liljefors igenom vad som händer i kroppen under en graviditet, hur man utför gravidyoga, och hur yoga och andning kan fungera som en utmärkt förlossningsförberedelse oc...

Bloggat om Healing you : en skrivbok för reflektion