Hårfen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hårfen (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2020-11-06
Förlag
Mekaniska Förlaget AB
Dimensioner
180 x 140 x 13 mm
Vikt
209 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198584639

Hårfen

Häftad,  Svenska, 2020-11-06
116
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nu är det dags att lära känna Hårfen.

Du kanske har hört talas om tandfen, jultomten och påskharen, men vet du vem hårfen är? Det visste inte Anna-Maria innan hennes farfar läste ur den gamla sagoboken om hårfen Raya som sprider regnbågsglitter över barnen när de sover.

Anna-Maria är tio år och farfar är på besök. När han ska åka tillbaka till Egypten där han bor ger han Anna-Maria en gåva - ett par magiska glasögon. Anna-Maria tycker att hon börjar bli för gammal för att tro på sagor, feer och magiska saker, men farfar bara skrattar och säger att hon ska vänta och se vad som händer.

En natt, då Anna-Maria tar på sig de hundraåriga glasögonen, ser hon hur en liten fe flyger runt i hennes rum. Det är hårfen Raya som är på besök och hon behöver Anna-Marias hjälp och det är bråttom.

I den magiska världen härjar Krusbärstrollet. Han suddar bort de magiska varelserna från sagorna så att deras trovärdighet försvinner. Snart är det ingen som tror på hårfen, tandfen, påskharen eller ens jultomten längre.

Anna-Maria följer med Raya genom den magiska portalen för att stoppa Krusbärstrollet. Men för att lyckas krävs samarbete, laganda och tålamod - något som inte alltid är så lätt. Har hårfen Raya och henens magiska vänner det som krävs och kan Anna-Maria hjälpa dem innan det är för sent?

I Hårfen får du lära känna Raya och de andra magiska varelserna i Himmelsbron.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hårfen
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Samir Vii