Skuggdansen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Livmödrars kraft & visdom (del 2)
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2020-11-29
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
195 x 155 x 25 mm
Vikt
547 g
SAB
Hc
ISBN
9789198598162
Skuggdansen (kartonnage)

Skuggdansen

(3 röster)
Kartonnage, Svenska, 2020-11-29
269
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
SKUGGDANSEN är andra delen i Ania Munays självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM. Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig utveckling och personligt växande. Längtan efter den sanna kärleken för henne på en resa allt djupare ner i sitt eget mörker där hon tvingas möta det förslutnas skuggor. Hon genomgår kraftfulla initieringar och andevärlden ställer henne inför utmaningar som inte ger ro förrän hon accepterar sitt öde.

Skuggdansen är en kraftfull roman som tar dig med på en inre och yttre resa genom tid och rum. På ett magiskt, naket och sårbart sätt tar Ania dig som läsare med på resan och vägleder in i det stora mysteriet. Tillbaka till Gudinnan i dig. Hon som vet och bär kunskapen om livet, döden och pånyttfödelsen.

 

Ania Munay, praktiserande shaman och medicinkvinna, driver med sin man Gaia Life Kursgård utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggdansen
 2. +
 3. Alla gudars moder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla gudars moder av Ania Munay (kartonnage).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ania Munay

 • Den röda jorden

  Ania Munay

  Den röda jorden är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resan ut i världen. Det är samtidigt en resa in i det allra innersta. I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med...

 • Alla gudars moder

  Ania Munay

  Anias sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl. Med Gudinnan Kundalini som läromästare får hon de initieringar och utmaningar hon behöver för att frigöra k...