Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Miras saga (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2020-12-23
Upplaga
1
Förlag
Annah Nozlin AB
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
358 g
SAB
uHc
ISBN
9789198619263

Det nästan döda trädet

Häftad,  Svenska, 2020-12-23
147
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mira tar på sig att föra Bergfruns halsband till andra sidan haven för att rädda trädälvornas drottning. Det gör hon tillsammans med den förrymde prinsen, hans mentor, två trädälvor och en före detta stjärnpräst. De jagas av Storkonungens män, samtidigt som flera krafter vill utnyttja den sårbara situation som trädälvorna befinner sig i. Mitt i allt det måste Mira även hantera sina egna bekymmer.

"LITTERATUR Annah Nozlin från Borlänge skriver böcker inom fantasy.
Genren bjuder med oss in till världar fyllda av trolldom och magi. Här kommer alla de väsen från sagor och folktro till liv. En resa tar vid och åhörare och läsaren dras med. Vi får inte glömma att läsa högt för våra barn. Inte heller för de lite större barnen i mellanålder.
Att dela en bok är att dela något magiskt som kan leda till spännande samtal. I Annah Nozlins bok "Det nästan döda trädet" ger sig ett litet sällskap ut på en lång vandring till platser fyllda av mystik, där faror lurar längs vägen.
Författaren Annah Nozlins sätt att skildra naturen och dess närvaro ger boken ytterligare en dimension. Här vill jag stanna en stund och insupa omgivningen. Författaren har byggt en värld så som det anstår en fantasysaga.
Vacker miljö och karaktärer som utvecklas med berättelsen, så som Mira huvudkaraktären gör. I början anar ingen vem Mira är och på vilka gåvor hon bär. Men hon kommer att få en framträdande roll och hennes magi kommer att rädda liv.
Onda krafter har satts i rullning, Trädälvornas drottning måste fritas innan allt är för sent.
Jag tänker mig Annah Nozlins böcker som crossoverlitteratur. Ett begrepp som omnämns då böcker har en bredare målgrupp och kan uppskattas av ung som gammal." - Sofia Alfredsson, Dalademokraten.

"Återigen har Nozlins miljöskildringar samt gestaltningen av Miras utvecklande känsloliv både berört och förfört på ett emotionellt och vackert vis. [...] Tack Annah för ännu en spännande bok." - rositasoderstrom, på Instagram

"Det här är fortsättningen på Miras resa genom den magiska världen blandat med goda och onda varelser. [...] Boken är olidligt spännande, med glimtar av kärleksbekymmer [...] en riktig bladvändare är den. [...] Den här fantasyboken rekommenderas starkt att ni läser. - annebannesbokhylla, på Instagram

"en riktigt bra fortsättning på serien! Det känns alltid som att kliva in i en saga när man läser någon av Nozlins böcker då stämningen är så magisk och fängslande.
Jag kunde inte sluta läsa när jag hade börjat för jag ville bara fortsätta läsa.
Språket var som i Nozlins andra böcker, så målade och vackert och fullt av detaljerade miljöbeskrivningar vilket gjorde att det var lätt att föreställa sig hur allt såg ut.
Det var också så roligt att karaktärerna från Ekens dotter var med i denna bok.
Handlingen var spännande och slutet gjorde att jag bara ville dyka ner i den tredje och sista boken i serien.
Det nästan döda trädet bjöd på en magisk och fängslande läsning! Rekommenderas varmt! Betyg 8/10" - bokugglor
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det nästan döda trädet
  2. +
  3. Musse & Helium. Den låsta portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Musse & Helium. Den låsta portalen av Camilla Brinck (inbunden).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annah Nozlin