Ur blod och aska (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Blod och aska (del 1)
Antal sidor
549
Utgivningsdatum
2021-11-22
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
From Blood and Ash
Dimensioner
210 x 138 x 35 mm
Vikt
652 g
SAB
Hce
ISBN
9789198624700

Ur blod och aska

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-11-22
294
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Del 1 i succéserien Blod och aska.

Jungfrun

Poppy har varit utvald redan från födseln för att inleda en ny era och hennes liv har aldrig varit hennes eget. Livet som jungfru är ensamt. Att aldrig få bli berörd, sedd eller tilltalad. Att aldrig få njuta. Att bara vänta på sin upphöjelse. Poppy föredrar vakternas sällskap och att lära sig bekämpa det onda som tog hennes familj framför att förbereda sig för att bli ansedd värdig av gudarna. Men valet har aldrig varit hennes.

Plikten

Kungadömets framtid vilar på Poppys axlar, en roll hon inte ens är helt säker på att hon vill ha. För även en jungfru har ett hjärta, en själ och en längtan. När så Hawke, en livvakt med gyllene ögon, anlitas för att skydda henne tills det är dags för hennes upphöjelse, blandas pliktkänslan och hennes utstakade öde med nyväckta lustar och önskningar. Han väcker hennes ilska, får henne att ifrågasätta allt hon tror på och frestar henne med det förbjudna.

Kungadömet

Ett fallet kungadöme, övergivet av gudarna och fruktat av de dödliga, reser sig för att genom våld och hämnd återta allt det har förlorat. Samtidigt som skuggan av de förbannade drar sig allt närmare suddas gränsen ut mellan det som är förbjudet och det som är rätt. Poppy är inte bara på väg att förlora sitt hjärta och av gudarna anses vara ovärdig, hon riskerar också sitt liv när varenda bloddränkt tråd som håller samman hennes värld börjar nystas upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ur blod och aska
  2. +
  3. Ett kungadöme av kött och eld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett kungadöme av kött och eld av Jennifer L Armentrout (häftad).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ur blod och aska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok!
    Li Nolin, 19 augusti 2022

    Wow vilken otrolig början på en fantasyserie! Blev helt handfallen av storyn och karaktärerna och vilka vändningar den tog ibland! Längtar till nästa bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jennifer L Armentrout