Obetrodd : tills livet blev mitt att påverka (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-30
Upplaga
1
Förlag
Divinamedia Publishing AB
Medarbetare
Nord, Jessika (red.) / Wrethstig, Susanne (form) / Thorslund, Rebecca (form) / Nielsen, Line (form) / Sipola, Kari (form)
Dimensioner
216 x 154 x 14 mm
Vikt
376 g
SAB
Lz
ISBN
9789198660326
Obetrodd : tills livet blev mitt att påverka (inbunden)

Obetrodd : tills livet blev mitt att påverka

Inbunden, Svenska, 2022-09-30
222
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Om man säger något tillräckligt ofta blir det en sanning, sägs det. Då borde också något som nästan aldrig nämns sakta suddas ut från historiken. Något som en historia. Min historia. Det vill inte jag

Så inleder Jesper Sipola berättelsen om hur hans liv tog en dramatisk vändning när han bara var elva år gammal. Från att ha varit en energifull pojke, som ägnade sig åt olika idrotter varje dag, drogs benen undan för honom - både bokstavligt och bildligt. Han blev sjuk och hamnade i rullstol men fick aldrig veta varför.

Obetrodd är en personlig och ingående beskrivning av ett dramatiskt sjukdomsförlopp utan diagnos. Hur Jesper och hans föräldrar fick kämpa för att bli betrodda när sjukvården inte gav några svar. Hur sjukdomen påverkade Jespers uppfattning om sig själv och hur han lyckades vända sin oro och besvikelse till något positivt. En unik historia om en personlig resa - från svåra men kärleksfulla barndomsår till ett vuxenliv med nya insikter. En ingående skildring av Jespers känslor och tankar på vägen - tills den dag han inser att livet är hans att påverka.Jesper är 31 år gammal och bor i Örebro med sin sambo, två söner och hunden Charlie. Han har en kombinerad universitetsutbildning inom företagsekonomi och informatik, med tillägg av kurser i retorik. Förutom att skriva böcker, arbetar han som systemspecialist på ett IT-företag i Örebro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Obetrodd : tills livet blev mitt att påverka
  2. +
  3. Markoolio, mörkret och den rosa bubblan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Markoolio, mörkret och den rosa bubblan av Marko Lehtosalo, Gustav Gelin (pocket).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jesper Sipola

  • Obetrodd

    Jesper Sipola

    "Om man säger något tillräckligt ofta blir det en sanning, sägs det. Då borde också något som nästan aldrig nämns sakta suddas ut från historiken. Något som en historia. Min historia. Det vill inte jag." Så inleder Jesper Sipola berättelsen om hur...