Ett kungadöme av kött och eld (häftad) Ett kungadöme av kött och eld
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Blod och aska (del 2)
Antal sidor
656
Utgivningsdatum
2022-08-09
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
A Kingdom of Flesh and Fire
Dimensioner
210 x 135 x 45 mm
Vikt
668 g
SAB
Hce
ISBN
9789198740110
Ett kungadöme av kött och eld (häftad)

Ett kungadöme av kött och eld

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2022-08-09
129 229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 2 i succéserien Blod och aska.Är kärlek starkare än hämnd?Ett svek

Allting Poppy någonsin har trott på är en lögn. Inte ens mannen hon föll för var den han utgav sig för att vara. Hon har hamnat mitt ibland dem som ser henne som en symbol för ett avskyvärt kungadöme och vet knappt vem hon är utan jungfruns slöja. Det enda hon vet är att ingenting är så farligt för henne som han är. Den Mörke, Atlantiens prins. Han vill att hon ska bekämpa honom och det är en order hon gärna lyder. Han må ha tagit henne, men hon kommer aldrig att bli hans.

Ett val

Casteel Da'Neer har många namn och många ansikten. Hans lögner är lika förföriska som hans beröring, hans sanningar lika sensuella som hans bett. Poppy vet att hon inte kan lita på honom. Han behöver henne levande, frisk och helskinnad för sina egna syften. Men det är bara genom honom hon kan uppnå sitt mål att hitta sin bror Ian och med egna ögon se om han har blivit en själlös upphöjd. Att samarbeta med Casteel i stället för att kämpa emot har sina risker. Han frestar henne fortfarande med varje andetag och erbjuder henne allt hon någonsin har drömt om. Casteel har planer för henne. Planer som skulle kunna leda till otänkbar njutning och ofattbar smärta. Planer som kommer att tvinga henne att se bortom allt hon trodde att hon visste om sig själv och om honom. Planer som skulle kunna knyta samman deras liv på oväntade sätt, sätt som inget av de två rikena är beredda på. Och hon är alldeles för oförsiktig, för hungrig, för att motstå frestelsen.

En hemlighet

Men oroligheter har spridit sig i Atlantien medan invånarna väntar på att deras prins ska återvända. Ryktena om krig har blivit allt starkare och det är Poppy som står i centrum för dem. Kungen vill använda henne för att sända ett budskap. Ättlingarna vill se henne död. Ulverna blir alltmer oförutsägbara. Och i takt med att hennes förmåga att känna smärta och känslor växer och blir allt starkare börjar atlantierna frukta henne. Mörka hemligheter cirkulerar, genomsyrade av två rikens bloddränkta synder, riken som skulle göra allt för att hålla sanningen dold. Men när jorden börjar skälva och skyarna blöder kan det redan vara för sent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennifer L Armentrout