Semesterbokhandeln (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2024-06-03
Förlag
Pia & Co
Översättare
Emma Majberger
Originaltitel
The Borrow A Bookshop Holiday
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
215 x 140 x 24 mm
Vikt
384 g
SAB
Hcee.01
ISBN
9789198850543

Semesterbokhandeln

Inbunden,  Svenska, 2024-06-03
249
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Älskar du böcker? Prova på livet som bokhandlare i två veckor! Tillbringa dagarna med att prata med kunder i din egen charmiga bokhandel och servera a fternoon tea i det mysiga kaféet. Litteraturälskare vad väntar du på? Din semester kommer att bli toppen! Ansök till Semesterbokhandeln,Down-a-long, Clove Lore, Devon.

Jude Crawley borde vara överlycklig. Hon har just tagit universitetsexamen som vuxenstudent och kan äntligen vara öppen med sin relation med filosofi professorn Mack. Tills hon ser Mack kyssa en annan kvinna, och hennes drömmar krossas. Och deras drömsemester, att driva en pytteliten bokhandel i kustbyn Clove Lore i två veckor, går inte att avboka. Jude bestämmer sig för att åka ensam. Kanske kan en semester omgiven av böcker läka hennes brustna hjärta? Väl på plats uppstår snabbt ett problem: på grund av ett missförstånd är bokhandeln även uthyrd till en man vid namn Elliot. Jude tänker inte låta sig charmas av hans vackra yttre och hans uppenbara kärlek till böcker - det är faktiskt hennes bokhandel (åtminstone i ett par veckor). Men Jude och Elliot har inget val, de måste driva bokhandeln och kaféet tillsammans, och det kanske inte är så illa som Jude trott. Men varför är Elliot så hemlighetsfull? Han verkar till och med vara på flykt från något ...

KILEY DUNBAR är skotska och bor i England med sin man, två barn och bedlingtonterriern Amos. Hon skriver på fritiden när hon inte arbetar som universitetsadjunkt i engelsk litteratur och kreativt skrivande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Semesterbokhandeln
  2. +
  3. Blomstertid i Applemore

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blomstertid i Applemore av Rachael Lucas (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kiley Dunbar