Ljudböcker ger dig nya tillfällen att njuta av böcker. Upptäck tjusningen i att lyssna medan du pendlar till jobbet, promenerar med hunden eller diskar. Bokus har ett stort utbud av nedladdningsbara ljudböcker med över 100 000 böcker i sortimentet. Ofta är de inlästa av kända skådespelare eller författarna själva – något många tycker ger en extra dimension åt berättelsen. 

Är du inte redan en ljudbokslyssnare har du många fina stunder framför dig. Välkommen in i lyssnandets förtrollande värld!

Vad är en nedladdningsbar ljudbok?

En nedladdningsbar ljudbok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan lyssna direkt på din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med ljudböcker har du alltid ett helt bibliotek med dig och du kan snabbt och enkelt ladda ner och börja lyssna på en ny bok.

För att kunna lyssna på ljudböcker på din mobil, surfplatta eller dator börjar du med att ladda ner en kompatibel ljudboksläsare/app via App Store (Iphone/Ipad) eller Google Play (Android). Vi rekommenderar vår app Bokus Reader.

Andra fördelar med nedladdningsbara ljudböcker: 

  • Ljudboksläsaren/appen håller reda på var i boken du slutade lyssna och synkar stopptiden mellan dina olika enheter.
  • Oavsett hur många ljudböcker du laddar ner väger de inte något extra. Du slipper beslutsångesten inför resan och kan ta med dig alla böcker du vill.
  • Du kan köpa nya ljudböcker var du än är, så länge du har uppkoppling. Naturligtvis kan du även lyssna på ljudböcker offline.