A Game of Thrones 6 Books Box Set (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Engelska
Serie
A Song of Ice and Fire
Antal sidor
5232
Utgivningsdatum
2012-05-24
Förlag
Harper Collins UK
Volymtitel
6
Dimensioner
280 x 185 x 115 mm
Vikt
2900 g
Komponenter
Contains 6 Paperbacks
ISBN
9780007477166
A Game of Thrones 6 Books Box Set (pocket)

A Game of Thrones 6 Books Box Set

The Complete Boxset of All 6 Books

(71 röster)  |  Läs 11 recensioner
Pocket,  Engelska, 2012-05-24
449
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
A Game of Thrones 6 Books Box Set Kan levereras innan julafton
The box includes:

 • A Game of Thrones

 • A Clash of Kings

 • A Storm of Swords 1: Steel and Snow

 • A Storm of Swords 2: Blood and Gold

 • A Feast for Crows

 • A Dance with Dragons

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. A Game of Thrones 6 Books Box Set
 2. +
 3. Icebreaker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Icebreaker av Hannah Grace (häftad).

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av A Game of Thrones 6 Books Box Set. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Awesome
  Danica Castelino, 25 november 2017

  If you are a fan of the series and an avid reader, this series is for you! The author has an amazingly unbelievable imagination.

 2. Bästa på länge!
  Margarita, 13 juni 2016

  George R.R. Martins serie är fantastiskt bra, går inte att lägga ifrån sig! Den är självklart bättre än TV-serien, och man vill liksom dyka in i böckerna och vara med själv. Älskar dem!

 3. Kan inte låta bli att läsa
  Jan, 12 februari 2016

  Är nu på den första boken och kan inte lägga ner den. Det var till en början lite svårt att hänga med i vem som är vem men ge inte upp. Gillar du Sagan om ringen är detta något för dig.

 4. Otroligt välskrivna böcker!
  Hilda Hedvig Andersson, 19 april 2015

  Verkligen ett måste för den som gillar TV-serien och vill lära känna karaktärerna mer. Till skillnad från TV-serien får man komma in i karaktärernas huvud och se hur de tänker. Sen så försök att inte jämföra TV-serien med böckerna allt för mycket, för böckerna är väldigt komplexa och med mycket detaljer vilket skulle vara en omöjlighet att få på en TV-serie om man inte hade haft 25 episoder istället för 10. Min absoluta favoritbok är A Storm of Swords, kanske något av det bästa jag har läst! ... Läs hela recensionen

 5. Älskar serien
  Neatz, 11 juni 2014

  Jag har kommit en del in på första boken och jag älskar det, älskar serien och älskar boken. kör på!

 6. Läsäventyr
  Minerva, 31 mars 2014

  Jag gillar TV-serien och jag älskar böckerna. De är välskrivna, fantasieggande och underbart detaljrika. Den första fantasy-bok som jag har gillat sedan jag för ca 35 år sedan läste Sagan om ringen. Allt jag har läst i fantasy-väg har framstått som bleka, tramsiga efterapningar av Sagan om ringen, men de här böckerna står för sig själva! Ett underbart läsäventyr.

 7. Bra böcker, man får ut så mycket mer av böckerna än...
  Axel Per Fritiof Strömbäck, 30 september 2013

  Bra böcker, man får ut så mycket mer av böckerna än tv-serien blev nästan arg när jag insåg hur mycket dem har ändrat på storyn i tv-serien. Bra leverans tid och prisvärt.

 8. Fantastiska böcker som man måste läsa, går inte att...
  Lisa Jansson, 29 juli 2013

  Fantastiska böcker som man måste läsa, går inte att lägga ifrån sig boken när man väl tagit upp den. Fantasy som den ska vara.

 9. Kan inte släppa dessa böcker, helt fantastiska. Dessa...
  Tette, 12 juli 2013

  Kan inte släppa dessa böcker, helt fantastiska. Dessa böcker räddar mitt sommarlov. Böckerna är så mycket bättre än tv serien.

 10. Efter att ha sett serien två gånger så behövde jag...
  Jennifer Lundström, 7 juni 2013

  Efter att ha sett serien två gånger så behövde jag mer, trodde inte att jag gilla böckerna lika mycket som jag gör. har precis börjat läsa andra boken och de är helt enkelt awesome. kan knappt lägga från mig boken så med resa till och från jobbet och innan jag sover läser jag säkert närmare tre timmar om dagen!

 11. Rekommenderar denna bokserie starkt till alla som inte...
  Kristoffer, 23 maj 2013

  Rekommenderar denna bokserie starkt till alla som inte läst den men som kanske ser på TV-serien, man får så mycket mer innehåll i böckerna! TV-serien är ju som sagt bara en adaption av detta mästerverk! Bör läsas på Engelska, försvenskad fantasy är inte äkta fantasy, King's Landing blir t.ex Kungshamn i den översatta versionen!!

  Mer inlevelse, Mer innehåll!

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av George Rr Martin

 • Isdraken

  George Rr Martin

  Isdraken är ett mytologiskt djur som alla är rädda för. Där Isdraken flyger blir allt kallt och öde. Men Adara är inte rädd, för hon är ett vinterbarn som föddes under den kallaste vintern i mannaminne. Adara kunde inte minnas när hon såg Isdraken...

Recensioner i media

'Of those who work in the grand epic fantasy tradition, Martin is by far the best' Time Magazine 'Colossal, staggering... Martin captures all the intoxicating complexity of the Wars of the Roses or Imperial Rome' SFX 'The sheer-mind-boggling scope of this epic has sent other fantasy writers away shaking their heads... Its ambition: to construct the Twelve Caesars of fantasy fiction, with characters so venomous they could eat the Borgias' Guardian

Övrig information

George R.R. Martin is the author of fourteen novels, including five volumes of A SONG OF ICE AND FIRE, several collections of short stories and numerous screen plays for television drama and feature films. He lives in Santa Fe, New Mexico.