Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Malin Barrling
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
232 x 160 x 28 mm
Vikt
633 g
SAB
Vml
ISBN
9789113097657
Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (inbunden)

Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2020-01-03

Slutsåld

Trots den snabba utvecklingen i vår moderna värld saknar många människor permanenta lösningar för att leva ett hälsosamt liv. Men en av världens äldsta hälsovetenskaper - ayurvedan - kan hjälpa oss med det.

Janesh Vaidya är en internationellt välkänd ayurvedapraktiker, som i den här boken guidar oss till hälsa genom tre områden: mat, livsstil och mental utveckling. Om du har obalanser i kropp eller sinne kommer ayurvedan att hjälpa dig att hitta dem och ge dig redskap för att balansera dem.

Den huvudsakliga anledningen till att ayurveda har överlevt genom århundradena är dess holistiska sätt att betrakta hälsa. Det är naturlig hälsa för fysisk, mental och andlig utveckling genom alla åldrar och aspekter av livet. Vid exempelvis smärta, oavsett om det är migrän, magont eller annat, ses värken som en signal från kroppen som bör tas på allvar istället för att stängas av med piller.

Den här boken förmedlar hela grunden till ayurveda, dessutom kompletterad med helt nya, unika tester som läsaren kan utföra på sig själv. Du lär dig både att hitta ditt så kallade födelsedominanta element men även nuvarande obalanser, vilket saknas i de flesta ayurveda-böcker på marknaden.

Traditionell läkekonst för ett modernt liv!

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här är en bok för alla!
  Birgitta Lundberg, 24 september 2020

  Jag får många insikter om hur jag kan leva i ett lugnare tempo och mer hälsosamt liv i detta samhälle där allt ska gå så snabbt.

 2. En helt underbar och lättfattlig bok om ayurveda!
  Ewa Winje, 19 januari 2020

  Detta är den mest lättlästa, kompletta och underbara bok om ayurveda som jag nånsin har läst. Visst, jag älskar Janesh Vaidyas böcker, speciellt "I det sista regnet" och "Lev som du drömmer" betyder mycket för mig.

  Janesh Vaidyas nya bok "Ayurveda - Traditionell kunskap för en modern livsstil" slår faktiskt alla tidigare rekord. Han inte bara beskriver, utan ger oss läsare konkreta verktyg som på ett tydligt, enkelt och pedagogiskt sätt känns som ett vackert uppdukat bord fullt med g... Läs hela recensionen

 3. Fantasisk
  Rosie, 19 januari 2020

  Denna boken ger mig så mycket lärdom och aha om mig själv. Om hur jag fungerar och vad jag borde göra för att få rätt på mina obalanser. Varför och hur jag kan må bättre. Lätt förståeligt. Kan varmt rekommendera denna bok.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Janesh Vaidya