Svärmodern (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2021-04-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
171 g
SAB
Hc
ISBN
9789113099637
Svärmodern (pocket)

Svärmodern

(51 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-04-30
79
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Svärmodern Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Som ensamstående mamma har Åsa alltid haft en nära relation till sin son. Men den relationen, som Åsa har tagit för given, förändras då sonen träffar sin flickvän. När paret akut behöver någonstans att bo ställer Åsa sin egen lägenhet till förfogande. Men att plötsligt bo tillsammans med sin vuxne son och hans flickvän ställer helt andra krav på relationerna. Och när Åsa en dag, med de godaste av intentioner, råkar få veta något hon inte borde, blir det början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Missförstådd lämnas Åsa med en ny bild av sin sons uppväxt, fylld av anklagelser hon inte alls känner igen. Är det verkligen han själv bakom orden, eller har han låtit sig påverkas av någon annan? Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i hennes sons liv inte längre är hon, utan hennes svärdotter. Och när hennes egen mamma går bort upptäcker hon att ingen längre finns vid hennes sida.

Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man sett som självklara bryts upp och förändras.

"Moa Herngren berättar med träffsäkerhet om hur manipulativt ett kollektiv kan handla och hur självuppfyllande förtal är." SvD

"Ännu en bladvändare av Moa Herngren" Sveriges Radio
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svärmodern
  2. +
  3. Tjockdrottningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tjockdrottningen av Moa Herngren (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svärmodern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Realtionsdrama utan vinnare
    Elin, 13 juli 2021

    En berättelse om relationer mellan familj och vänner och hur nya band skapas och gamla löses upp. Gamla konflikter blandas med nya och genom boken klarnar motiven och pusselbitarna fogas samman. Mycket läsvärd bok som visar hur olika perspektiv och motiv lätt leder till konflikt och missförstånd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa Herngren