Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2013-02-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Waldersten, Petra (form)
Dimensioner
240 x 160 x 15 mm
Vikt
493 g
ISBN
9789127132771
Internetbehandling med KBT : En praktisk handbok (häftad)

Internetbehandling med KBT : En praktisk handbok

Häftad Svenska, 2013-02-26
469
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Internetbaserad KBT ger tillgång till fungerande behandling för psykisk ohälsa på patientens villkor. Metoden har utvecklats i snabb takt genom utbredda forskningsinsatser, där Sverige kan betraktas som världsledande inom området.

Internetbehandling med KBT ger en grundlig genomgång av behandlingsarbetet med betoning på praktiska aspekter och tillämpningen i olika verksamheter. Särskilt fokus ligger på att skapa ett fungerande behandlingsupplägg, praktiska förberedelser, behandlarens roll och viktiga terapeutfärdigheter samt hur vanliga svårigheter hanteras. Läsaren får också en teoretisk orientering, kunskap om befintligt forskningsstöd och vilka fördelar metoden har för patienter, behandlare och verksamheter. Fallexempel, checklistor och annat praktiskt material gör boken till ett mycket användbart hjälpmedel.

Besök gärna författarnas egen Facebook-sida för boken, eller lyssna på programmet Vetenskap och Miljö i Sveriges Radio där man diskuterar nätet som terapirum.

Här kan du läsa Sveriges kommuner och landstings rapport om internetbehandling, där Kristofer Vernmark är en av medförfattarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Internetbehandling med KBT : En praktisk handbok
  2. +
  3. Internetbaserad psykologisk behandling : evidens, indikation och praktiskt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Internetbaserad psykologisk behandling : eviden... av Erik Hedman, Per Carlbring, Brjánn Ljótsson, Gerhard Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 938 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Internetbehandling med KBT : En praktisk ...