En vänskap (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2022-03-18
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Översättare
Johanna Hedenberg
Dimensioner
218 x 143 x 33 mm
Vikt
674 g
SAB
Hce
ISBN
9789127172425
En vänskap (inbunden)

En vänskap

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-03-18
89 224 Du sparar 135 kr!
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Efterlängtad ny roman av författaren till Stål och Där livet är fullkomligt.

Om någon hade bett Elisa tala om exakt när hennes och Beas vänskap började skulle hon inte ha kunnat svara. Var det den där kvällen när Beatrice dök upp på stranden - plötsligt, som en stjärna som föll ner från himlen? Eller var det senare, när de stal ett par jeans i en exklusiv butik och flydde på sina moppar? Slutet är hon däremot säker på, trots att det har gått tretton år gör det fortfarande ont.

Numera tror alla att de känner hennes bästa vän, Beatrice, som har följare över hela världen. De vet vad hon har på sig, vad hon äter och vart hon åker på semester. De beundrar henne, avundas henne, hatar henne, dyrkar henne. Men ingen anar den hemlighet som döljer sig bakom leendet som alltid är exakt likadant, ingen kan föreställa sig hur det var när "la Rossetti" bara var Bea.

Elisa är en skygg kvinna, fortfarande bara drygt trettio men kanske lite gammaldags. Hon tycker varken om att visa upp sitt liv eller sociala medier. Men nu vill hon berätta historien om deras vänskap.

Silvia Avallone har skrivit en ny stor roman om vår tid, om unga kvinnor och klass och Italien, med utgångspunkt i frågan som vi alla ställer oss: "Måste man verkligen berätta om sitt liv för att det ska existera?"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En vänskap
  2. +
  3. Detaljerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Detaljerna av Ia Genberg (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En vänskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Platt, programmatisk, pratig. Usel dialog. Fattar inte...
    marianne milles, 13 juni 2022

    Platt, programmatisk, pratig. Usel dialog. Fattar inte att samma författare skrivit Stål! Glimtar till här och var men saknar trovärdighet, energi och komplexitet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Silvia Avallone