En vänskap (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2023-05-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Översättare
Johanna Hedenberg
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
268 g
SAB
Hce
ISBN
9789127172456
En vänskap (pocket)

En vänskap

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-05-08
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efterlängtad ny roman av författaren till Stål och Där livet är fullkomligt.

Om någon hade bett Elisa tala om exakt när hennes och Beas vänskap började skulle hon inte ha kunnat svara. Var det den där kvällen när Beatrice dök upp på stranden – plötsligt, som en stjärna som föll ner från himlen? Eller var det senare, när de stal ett par jeans i en exklusiv butik och flydde på sina moppar? Slutet är hon däremot säker på, trots att det har gått tretton år gör det fortfarande ont.

Numera tror alla att de känner hennes bästa vän, Beatrice, som har följare över hela världen. De vet vad hon har på sig, vad hon äter och vart hon åker på semester. De beundrar henne, avundas henne, hatar henne, dyrkar henne. Men ingen anar den hemlighet som döljer sig bakom leendet som alltid är exakt likadant, ingen kan föreställa sig hur det var när ”la Rossetti” bara var Bea.

Elisa är en skygg kvinna, fortfarande bara drygt trettio men kanske lite gammaldags. Hon tycker varken om att visa upp sitt liv eller sociala medier. Men nu vill hon berätta historien om deras vänskap.

Silvia Avallone har skrivit en ny stor roman om vår tid, om unga kvinnor och klass och Italien, med utgångspunkt i frågan som vi alla ställer oss: ”Måste man verkligen berätta om sitt liv för att det ska existera?”
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En vänskap
 2. +
 3. Färskt vatten till blommorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Färskt vatten till blommorna av Valérie Perrin (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En vänskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok!
  Charlotte Janson, 16 augusti 2023

  Fångande och gripande historia! Jag gillar hennes sätt att berätta en historia som jag sugs in i direkt. Måste genast läsa mer av Avallone.

 2. Italiensk vardag
  Birgitta Kriisin (Krokstrand), 29 juni 2023

  Avallone är mästerlig på att beskriva ett inte helt lätt liv i Italien. Ett liv långt bortom turistbroschyrernas skönhet, solvärme och matglädje. Kvinnoliv genom barndom, ungdom och vuxenhet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Silvia Avallone