Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-09-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ripa, Helene (form)
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
351 g
ISBN
9789127425712

Rivstart Yrkesliv

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2012-09-21
231 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Språklig och kulturell kompetens

Målgruppen är personer som redan jobbar i Sverige men som inte har börjat använda svenska på arbetet och personer som är på väg ut i det svenska arbetslivet. Boken innehåller texter och övningar med fokus på det språk och den kulturella kompetens man behöver för ett yrkesliv i Sverige. Nivån är B1 och uppåt enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk eller motsvarande kurs D i sfi.
Innehåll

Boken innehåller integrerade övningar som tränar eleven i att läsa, skriva, tala och förstå. De många talövningarna ger deltagarna verktyg att själva använda språket och tips och träningsuppgifter ges för tänkbara situationer där muntlig färdighet krävs. Skrivuppgifterna är anpassade efter skriftliga situationer på arbetet. Hörövningarna och bokens texter är inlästa med naturligt talad svenska och för att underlätta självständigt arbete finns en elev-cd med mp3-filer där alla texter och hörövningar finns inspelade. En minigrammatik baktill i boken ger en översikt över den grammatik eleverna behöver. Facit ligger längst bak i boken.Manus till hörövningarna ligger på www.nok.se/laromedel
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rivstart Yrkesliv
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 623 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rivstart Yrkesliv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. ARBETSMARKNAD

    En superbra och användarvänlig bok om arbetsmarknad. Väl ämnad för elever med SFI C och D. Går att använda pärm till pärm.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Rivstart Yrkesliv