Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2019-10-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
SAB
Em.02
ISBN
9789127824768
Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan (häftad)

Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan

Häftad Svenska, 2019-10-15
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det går att förändra skolsystem. Det går att skapa skolor som gör skillnad på riktigt och där lärare trivs. Med avstamp i kognitionsvetenskaplig forskning vill jag vrida och vända på olika perspektiv och utmana idéer som länge har ansetts självklara i skolans värld. Min förhoppning är att läsningen ska sätta snurr på dina tankar och utmana dig i din syn på undervisning, skola och utbildning.

I boken Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan beskriver läraren, skribenten och debattören Isak Skogstad sin syn på läraryrket och skolsystemet och ger många konkreta råd till verksamma lärare. Han skärskådar tretton obekväma sanningar om bland annat skolans digitalisering, undervisningsmetoder och den pedagogiska forskningen. Sanningar som är nödvändiga att diskutera för att vi ska kunna förbättra dagens skola.
Sagt om boken:

Att våga provocera och ifrågasätta skolsystemet som det görs i Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan blir ett bra underlag till att börja diskutera och granska den egna skolvardagen och själv börja ta del av forskning!
Katharina Jacobsson, BTJ-häftet nr 24, 2019.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan
  2. +
  3. Vad alla föräldrar borde få veta : Barnets första tolv år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad alla föräldrar borde få veta : Barnets förs... av Kajsa Lönn Rhodin, Maria Lalouni (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan