Astrid Lindgrens adventskalender
Format
Månadskalender
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-09-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Johansson, Karin (form)
Illustratör/Fotograf
Ilon Wikland, Ingrid Vang Nyman, Björn Berg
Dimensioner
8 x 498 x 353 mm
Vikt
770 g
SAB
uRd
ISBN
9789129717587
Astrid Lindgrens adventskalender

Astrid Lindgrens adventskalender

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Månadskalender,  Svenska, 2020-09-18
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Upplev Astrid Lindgrens magiska värld tillsammans! Varje dag är ett nytt äventyr!

Pyssla, måla, pussla och lek med en ny överraskning varje dag fram till jul. Möt många kända och omtyckta karaktärer från Astrid Lindgrens sagovärld i 24 innehållsrika och underhållande produkter. Här finns något för alla!

Bakom luckorna döljer sig 24 spännande saker som gör väntan på julen mer underhållande. Läs om Pippis olika upptåg, lägg pussel med Barnen i Bullerbyn, pyssla med Lotta på Bråkmakargatan, måla med Emil i Lönneberga och lek med Junibackens Madicken. Och så mycket mer i en härlig bredd av produkter inspirerat från Astrids tidslösa berättelser.

Innehåller 24 luckor med överraskningar från Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Madicken, Barnen i Bullerbyn och Lotta på Bråkmakargatan. Pysselböcker, pussel, stansfigurer, målarböcker, korta berättelser och klistermärken.

Astrid Lindgren är en av Sveriges mest kända författare och räknas till en av världens största barnboksförfattare. Hon finns översatt till över 100 olika språk. Astrids sagor rör sig i det fantastiska och det vardagliga och berättelserna har en makalös förmåga att leva kvar länge i oss, även som vuxna. Hon tar upp eviga problem som alla brottas med, oavsett ålder. Funderingar om livet och döden, om vänskap och utanförskap, om glädje och sorg.

Astrid Lindgrens berättelser är kända över hela världen och har underhållit flera generationer barn. Och fortsätter underhålla!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Astrid Lindgrens adventskalender
 2. +
 3. Pixi adventskalender Emma Göthner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pixi adventskalender Emma Göthner av Emma Göthner (häftad).

Köp båda 2 för 462 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Astrid Lindgrens adventskalender. Sätt ditt betyg »
 1. Innehållet mötte inte förväntningarna.
  Suse, 30 december 2020

  Vi trodde vi köpte en kalender som innehöll böcker likt Pixi eller Disneykalendrarna men det var knappt några böcker alls med utan mer småsaker som inte var jätteroliga för barnen.

 2. För lite läsning
  Karin E, 15 december 2020

  Jag hade förväntat mig fler sagoböcker. Det är nästan bara pysselhäften och pussel riktade till ett snävt åldersspann (ca 4-5 år). Det blir för svårt för vår 3-åring och för enkelt (tråkigt) för 6-åringen. Vi har haft pixibokskalendrar förut och varit väldigt nöjda men detta gick inte hem tyvärr.

 3. Barnens favoritkalender
  Tara Duine Amina Hesse, 8 december 2020

  Vi har flera kalendrar här hemma. Astrid Lindgren-kalendern är den som är favoriten. Just nu delar de på just den och säger att de vill ha en var nästa år. Jag tycker dock att åldern 7-9 är inte riktigt passande utan snarare 5-8.

  Mvh/ Tara

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren