Geriatriska sjukdomar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2010-02-02
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
251 x 180 x 18 mm
Vikt
809 g
SAB
Vs
ISBN
9789144055107
Geriatriska sjukdomar (häftad)

Geriatriska sjukdomar

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-02-02
527
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken belyser vanliga problem och tillstånd hos äldre med avseende på bakgrund, handläggning och omvårdnadsbehov. Boken består av tre delar. Den första är inriktad på åldrandet och åldersförändringar hos den friska, äldre individen. Del två påvisar allt det som skiljer den äldre från den yngre eller medelålders patienten. Del tre, som är den mest omfattande, beskriver olika sjukdomar och särskilda behov bland äldre samt hur dessa åtgärdas av vårdteamet inom geriatriken.I denna tredje upplaga har ett flertal kapitel byggts ut, nya kapitel har tillkommit och referenserna är genomgående uppdaterade.Geriatriska sjukdomar vänder sig huvudsakligen till studenter vid sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå, men kan med fördel även användas av studenter inom andra hälso- och sjukvårdsutbildningar. Boken har bred tillämpbarhet eftersom en majoritet av de personer som är i behov av vård också är äldre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Geriatriska sjukdomar
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 756 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Geriatriska sjukdomar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lätt läst och pedagogisk författad
    Daniel , 9 oktober 2019

    En skön studentlitterär bok. Det är inte alltid facklitteratur är lätta och läsa, men det är denna bok. Rekommenderar boken för dess innehåll samt hur den är författad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna