Självkänsla : bortom populärpsykologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2011-08-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
410 g
SAB
158.1,Dokb
ISBN
9789144070063
Självkänsla : bortom populärpsykologi (häftad)

Självkänsla : bortom populärpsykologi

(4 röster)
Häftad Svenska, 2011-08-29
377
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Självkänsla är centralt för mänsklig utveckling. Begreppet har under de senaste åren fått stor uppmärksamhet i populärvetenskapliga böcker. Innehållet i dessa, oftast baserat enbart på författarens egna erfarenheter, är lättillgängligt, enkelt och därmed attraktivt, men det rimmar illa med de fakta om självkänsla som grundar sig på tusentals forskningsstudier. Inom forskningen betraktas självkänsla som ett mycket komplicerat fenomen. Här finns inte heller några enkla universallösningar.
Boken förmedlar en vetenskapligt grundad aktuell kunskapsöversikt över begreppet självkänsla. Hur självkänsla byggs upp, vilka faktorer som påverkar självkänsla, och vad man kan göra för att främja en sund utveckling av sin egen och andras självkänsla. Ambitionen är att erbjuda ett rikt "smörgåsbord" av olika perspektiv som förhoppningsvis ger läsaren en ökad förståelse både för sig själv och andra.
Boken vänder sig främst till studenter inom beteendevetenskaperna, men även till lärare och övrig skolpersonal, psykologer, socionomer, vårdpersonal, idrottsledare, polis, personalansvariga samt personer inom friskvårds- och hälsobranschen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Självkänsla : bortom populärpsykologi
  2. +
  3. Motivation inom träning, hälsa och idrott - Ett självbestämmande perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motivation inom träning, hälsa och idrott - Ett... av Magnus Lindwall, Andreas Stenling, Karin Weman Josefsson, Karolina Edler, Henrik Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 782 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Lindwall