Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
390
Utgivningsdatum
2015-09-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 20 mm
Vikt
551 g
SAB
Qbk
ISBN
9789144106311
Modernt inköp (häftad)

Modernt inköp

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-09-30
431
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I dag köper de flesta företag in mycket av det som förr sköttes av de egna medarbetarna. Andelen inköp ökar hela tiden. Därför har inköp övergått från att vara en kameral syssla till att bli en strategisk uppgift som tar sig ända in i styrelserummen. I Modernt inköp ligger fokus på att leda förädlingskedjan, med betoning på strategi, kommunikation och motivation. Läsaren introduceras i metoder för att utveckla inköpsstrategier, organisera arbetet och kommunicera med leverantörsmarknaden. Modernt inköp handlar också om att hitta nya strukturer som inte bara är effektiva, utan även hållbara för människor, miljö och samhälle.

Bokens första del innehåller en grundlig introduktion till inköpsämnet, med inriktning på att träna analytisk och kommunikativ förmåga. Utgångspunkten är att organisera medarbetare och leverantörer så effektivt som möjligt. Här behandlas även alla grundläggande begrepp. I den andra delen finns mer sofistikerade modeller kring bland annat beslutsfattande, kategoriprojekt och affärssystem. Konkreta exempel visar hur inköparen kan hantera olika situationer och hur inköpsteorierna kan tillämpas i praktiken. I rollspel och övningar får läsaren färdighetsträning. Modernt inköp kan användas både på enstaka kurser och som referensverk för längre utbildningsprogram. Den passar för såväl akademiska kurser som yrkesinriktade utbildningar. Boken är även användbar för yrkesverksamma som vill förkovra sig inom inköpsområdet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modernt inköp
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 520 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »