Forma din professionella personlighet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-04-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 160 x 10 mm
Vikt
252 g
ISBN
9789144127859
Forma din professionella personlighet (häftad)

Forma din professionella personlighet

Häftad Svenska, 2019-04-04
245
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur vårdar du din professionella personlighet? Hur kommunicerar du, verbalt och icke-verbalt, t.ex. med klädsel och andra attribut, med kroppsspråk och positionering i rummet? Hur kan du använda dina emotioner i jobbet utan att sudda ut gränsen mellan din privata och din professionella plattform? Hur hanterar du maktskillnader och intressekonflikter i ditt arbete?

Vår inställning till professionalism har förändrats de senaste femtio åren. Tydliga uppförandekoder knutna till olika professioner har ersatts av en friare inställning till hur var och en väljer att utforma sin professionella roll. Det finns gott om böcker i samtalsmetodik för professionella inom människobehandlande organisationer. Däremot har det saknats reflektionsverktyg att använda i formandet av den bredare professionella rollen - ett tomrum som denna bok fyller.

I boken diskuteras och problematiseras olika professionella uppförandekoder och uttryckssätt inom människobehandlande organisationer. Här ges också tips och råd på hur professionella kan vårda sin professionella plattform. Varje kapitel avslutas med frågeställningar att ta ställning till i formandet av det egna professionella förhållningssättet.

Boken riktar sig till professionella, men mer specifikt till studerande och yrkesverksamma inom vård, skola och omsorg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Forma din professionella personlighet
  2. +
  3. Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjebygget : ritningen som hjälper dig att f... av Madeleine Cocozza (inbunden).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Madeleine Cocozza

Bloggat om Forma din professionella personlighet