Matematik startbok - för ingenjörer och naturvetare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2019-06-25
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 11 mm
Vikt
450 g
SAB
Ta
ISBN
9789144134024
Matematik startbok - för ingenjörer och naturvetare (häftad)

Matematik startbok - för ingenjörer och naturvetare

Häftad Svenska, 2019-06-25
416
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Matematik startbok ger en introduktion till högskolestudier i matematik och är särskilt anpassad till blivande naturvetare och ingenjörer. Boken behandlar och fördjupar den matematik som läsaren har kommit i kontakt med i grundskola och gymnasieskola, främst inom områdena talförståelse, algebra, funktionslära, trigonometri, potenser och logaritmer.
Med stöd av många utförligt lösta exempel erbjuder Matematik startbok detaljerade genomgångar och noggranna förklaringar av de matematiska grunderna. En stor mängd övningsuppgifter ger läsaren möjlighet att pröva och utveckla sin matematiska förståelse.
Matematik startbok gör matematiken tillgänglig för läsaren genom att klassisk behandling med symboler förklaras och förtydligas med bilder, diagram och grafer, verktyg som läsaren med fördel kan använda i egna matematiska resonemang. De matematiska begreppen och resonemangen blir enklare att förstå, använda och kommunicera när de som i denna bok framställs och diskuteras på många olika sätt.
Matematik startbok är utformad för att kunna användas både som kurslitteratur i inledande högskolekurser och för självstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematik startbok - för ingenjörer och naturvetare
  2. +
  3. Grundlig matematik : inledande matematik för ingenjörer, naturvetare och andra problemlösare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundlig matematik : inledande matematik för in... av Hillevi Gavel (häftad).

Köp båda 2 för 776 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna