Kardiovaskulär medicin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kardiovaskulär medicin
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2010-06-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Nyström, Fredrik (red.)
Dimensioner
240 x 170 x 28 mm
Vikt
1150 g
SAB
Veh
ISBN
9789147093854

Kardiovaskulär medicin

Inbunden,  Svenska, 2010-06-08
1083
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kardiovaskulär medicin är den första heltäckande svenska kursboken inom området. Boken ger en helhetssyn på och samlad kunskap om ämnet och beskriver övergripande patofysiologi, kliniska aspekter och diagnostiska metoder. De olika kardiovaskulära sjukdomarna beskrivs i boken med patientfall och ett rikt bildmaterial, och författarna presenterar vidare kliniska aspekter, diagnostik, behandling och förebyggande insatser.

Boken är avsedd att vara en praktisk hjälp för verksamma läkare och en kurs- och faktabok för läkare under utbildning samt för medicinstudenter och andra vårdstuderande som behöver kunskaper inom området. Som författare medverkar ett stort antal experter inom de olika delområdena.

Sagt om boken
"Detta är en bok som försöker greppa över hela det kardiovaskulära området. Trots att det är ett omfattande tema har huvudredaktörerna, tillsammans med övriga experter som bidragit med texter, på ett bra sätt, sammanfattat i stort sett hela sjukdomspanoramat. " /.../ "Boken är den enda med denna bredd, skriven på svenska. Den är väl utformad för högskolestuderande inom medicin och vissa vårdutbildningar, samt yrkesverksamma läkare och specialistsjuksköterskor." Ulf Nilsson, BTJ, häfte 10116281.

Om författarna
Huvudredaktörerna Ulf Dahlström, Fredrik Nyström och Lena Jonasson är verksamma vid Linköpings universitetssjukhus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kardiovaskulär medicin
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 1182 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna