Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lean management - med hjälp av A3-analyser
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2010-03-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
230 x 210 x 7 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789147094493

Lean management - med hjälp av A3-analyser

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2010-03-04
519
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En effektiv - Lean - organisation förutsätter bl a välfungerande kommunikations- och beslutsprocesser för att belysa och lösa problem, driva projekt, utveckla strategier och ta fram förbättringsförslag inom verksamhetens alla delar. Att i dessa processer tillvarata det kontinuerliga lärandet minskar riskerna för felbeslut. Därför har Toyota utvecklat s.k. A3-analyser och A3-rapporter. Den här boken är en konkret och pedagogisk handledning för att, steg för steg, lära sig förstå A3-metoden från grunden.

A3-rapporten är kärnan i processen som krävs när man inom en organisation ska enas inför ett mera omfattande beslut. Resultatet är en rapport som på endast ett ark innehåller all nödvändig information för beslutet. Det handlar om att kommunicera så tydligt som möjligt med hjälp av visuella hjälpmedel - diagram, värdeflödeskartor och bilder. Det är ett ledningsverktyg för faktabaserad planering, problemlösning och för att bygga nya strukturer i en Lean anda - ett praktiskt sätt att angripa det organisatoriska lärandet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lean management - med hjälp av A3-analyser
  2. +
  3. Sport management. Del 1, Idrottens organisationer i en svensk kontext

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sport management. Del 1, Idrottens organisation... av Åsa Bäckström, Karin Book, Bo Carlsson, Pg Fahlström (häftad).

Köp båda 2 för 856 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »