Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Varje dag är en ny match
Antal sidor
267
Utgivningsdatum
2013-04-23
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
233 x 157 x 17 mm
Vikt
547 g
SAB
Qz Stadium
ISBN
9789147099016
Varje dag är en ny match : berättelsen om Stadiumbröderna (inbunden)

Varje dag är en ny match : berättelsen om Stadiumbröderna

Inbunden,  Svenska, 2013-04-23

Slutsåld

De har kallats Piff och Puff, ja till och med Duracellkaninerna, och om du träffade dem skulle du förstå varför. Bröderna Ulf och Bo Eklöf är två av Sveriges sanna entreprenörshjältar och deras rastlösa, positiva energi kan försätta berg. Varje dag är en ny match berättar historien om deras resa som entreprenörer och handelsmän. Från de första stegen i Norrköping, via uppbyggnaden av Stadium till en sportbutikskedja i världsklass, till nya projekt inom turism och boende. Det är en bok om att skapa något som många alls inte trodde var möjligt.

Läs mer
Varje dag är en ny match är en berättelse från verkligheten, ett referat från matchen på planen. Det finns mycket att lära av denna resa. Boken ger en unik inblick i vad som rör sig i huvudet på en entreprenör. Mycket handlar om nyfikenheten och ett mycket stort mått av tävlingsinstinkt. Men framför allt om att våga tro på sin idé och driva den framåt i med- och motvind. Förhoppningsvis kan denna bok inspirera många andra entreprenörer att våga tro på och leva sin dröm.
Sagt om boken
"Ulf och Bobo Eklöf visste mer om svenska folkets köpvanor och ekonomi än vad leverantörerna som drev varumärkena på 1970- och 80-talen gjorde. Deras entreprenörskap har handlat om att våga testa, våga göra fel och samtidigt lära av felen. De förändrade en hel bransch!"
- Claes von Hausswolff, varumärkesutvecklare och idéskaparen bakom Stadiumkonceptet
"Utveckling och förändring skapas av dem som tidigt anar sådant som andra så småningom kommer att förstå. Hur kommer det sig att vissa lyckas bli nydanande? Denna bok ger oss många bra svar. Det är en berättelse om ett sant entreprenörskap."
- Göran Carstedt, tidigare ordförande i Stadium

Om författarna
Sussi Calås-Jonsson driver idag konsultföretaget SCAJO (Sussi Calås-Jonsson AB) som erbjuder tjänster inom marknadskommunikation. Sussi är i grunden copywriter och kommunikatör och har verkat som detta i många år. Under åren 1998-2010 var hon informations- och PR-chef på Stadium.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sussi Calås-Jonsson

  • Äntligen fred i Fredlösa

    Sussi Calås-Jonsson, Gabi Frödén

    I Fredlösa är det alltid bråkigt. Alla verkar vara osams. Och bråkigare ska det bli för det ser ut att bli krig. Fredlösaborna gör sig beredda på angrepp. Det ser mörkt ut. Men så händer något oväntat. Vad är det som låter? Vad är det som kommer n...

  • Hotet mot Trådlösa

    Sussi Calås-Jonsson

    Kusinerna Leo och Sara älskar att rida på sina hästvänner Sule och Bing och tillbringar mycket tid tillsammans i skogen. Där hittar de också en skatt. En sten med magiska krafter. Men när stenen mystiskt försvinner, rider de iväg mot ett äventyr s...