Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Good Stuff Gold åk 7-9
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2014-07-14
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
260 x 190 x 5 mm
Vikt
365 g
ISBN
9789147104826
Good Stuff Gold D Textbook (häftad)

Good Stuff Gold D Textbook

Häftad Svenska, 2014-07-14
190
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med stor språkglädje!
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känt för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Med Good Stuff Gold gör du engelskan lättillgänglig för eleverna så att alla kan nå sina mål.

Läs mer
Lekfullt och elevnära tilltal
Good Stuff Gold utmärks av ett lekfullt, elevnära tilltal i text och bild som gör det kul att lära sig engelska. De mest populära texterna ur Good Stuffs tidigare utgåva finns kvar, kompletterade med nyskrivna dialoger, artiklar och berättelser. Även layout och illustrationer har uppdaterats, genom ett nära samarbete mellan bildredaktör, formgivare och författarteam. Böckerna är lika visuellt rika som tidigare, men på ett helt nytt sätt.

Lätt att individualisera
Har du elever på olika nivåer är Good Stuff Gold ett mycket användbart läromedel. Det varierade utbudet av texter och övningar stöttar ett mer individualiserat arbetssätt. Alla kan hitta rätt utmaning i Good Stuff Gold.
- Good Stuff Gold B är tänkt för åk 7 och innehåller populära teman som Money, Food, Schools, Free Time och Horror.
- Good Stuff Gold C är tänkt för åk 8 och har spännande teman som World Fame, Love and Friendship, Gaming, Suspense och Crime.
- Good Stuff Gold D är tänkt för åk 9 och bygger på utmanande teman som Animal Rights, That's Life!, War & Peace, Pressure och Music.

Komponenter i serien
Digital Max Klasspaket (heldigitalt):
- Digital Max Lärare
- Digital Max Elev

Good Stuff Gold Mix Klasspaket (tryckt och digitalt):
- Textbook med rikligt med texter på två nivåer
- Workbook med uppgifter med koppling till texterna
- Digital Mix Lärare med allt undervisningsmaterial digitalt
- Digital Mix Elev med interaktiva övningar och texten uppläst

Du kan även köpa ovanstående delar separat.

Om författarna
Andy Coombs står för de flesta av de mycket uppskattade texterna i textboken. Han använder ofta egna erfarenheter som han samlar under sina många resor runt om i världen. Han har författat ett flertal textböcker i engelska för olika åldrar samt också rent skönlitterära böcker för barn och ungdomar. Andy kommer från England men bor i Sverige.
Annika Bayard har arbetat på högstadiet i många år där hon undervisat i svenska och engelska. Annika är en erfaren läroboksförfattare och har skrivit ett flertal böcker för skolans alla stadier.
Roland Hagvärn är liksom övriga författare erfaren läroboksförfattare. Han är verksam lärare i engelska och tyska på högstadiet.
Kjell Johansson är verksam lärare i tyska och engelska. Han undervisat från årskurs 1 till universitetet och har skrivit ett flertal läromedel från mellanstadienivå till gymnasiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff Gold D Textbook
  2. +
  3. Good Stuff Gold B textbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff Gold B textbook av Andy Coombs, Annika Bayard, Roland Hagvärn, Kjell Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Good Stuff Gold D Textbook