Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2018-04-05
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
239 x 170 x 17 mm
Vikt
588 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789147113491
Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning (häftad)

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

Häftad Svenska, 2018-04-05
507
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning är en grundläggande bok som också ger stort utrymme för fördjupningar. Många övningar med facit gör det möjligt att varva inläsning med problemlösning.

Läs mer
Alla har nytta av effektiva produktionsprocesser för varor och tjänster och ineffektiva processer är detsamma som slöseri. Det är ett av de viktigaste budskapen i denna bok.
Den tredje upplagan innehåller nya avsnitt om sälj- och verksamhetsplanering, produktion i ett flöde, orderkvantiteter i produktion, behovet av att minimera ställtider, variationer med mera. Effektiva logistikprinciper ska tillämpas inom alla verksamhetsområden; sjukhus- och bygglogistik diskuteras ingående.
Boken riktar sig till både yrkesverksamma och studerande inom området logistik, material- och produktionsstyrning samt aktiva och blivande process- och projektchefer, controllers, planerare, inköpare och produktionschefer, med andra ord till alla som jobbar med "operations".

Om författarna
Anders Segerstedt är sedan 2004 professor i industriell logistik vid Luleå tekniska universitet. Han doktorerade och är docent i produktionsekonomi vid Linköpings Tekniska Högskola. Inom industrin har han haft många roller såsom systemman/programmerare, ekonom, ekonomichef, planeringschef och fabrikschef. Sedan 1991 har han undervisat i ekonomistyrning samt material- och produktionsstyrning, först vid Mälardalens högskola och senare vid Luleå tekniska universitet och även Høgskolen i Narvik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning
  2. +
  3. Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskh

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöde... av Nina Modig (häftad).

Köp båda 2 för 636 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »