Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
H2000 Personlig försäljning 2
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2014-12-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 14 mm
Vikt
653 g
ISBN
9789147116782
H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter (häftad)

H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter

(2 röster)
Häftad Svenska, 2014-12-19
554
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Som säljare behöver du behärska många olika kompetensområden. Den kanske viktigaste förmågan är kunna lyssna in kunden och vara en duktig förhandlare. I H2000 Personlig försäljning 2 - att utveckla kundrelationen sätts fokus på försäljning mellan företag. Nyckelbegrepp i boken är business to business, marknadskommunikation och säljarbete, planering, kundanalys, förhandling, erbjudande, avslut, efterarbete och affärskultur.
Läsaren ges genom många uppgifter, fältuppgifter och ett större sammanfattande projekt möjlighet att träna sin förmåga att planera, organisera och utföra arbetsuppgifter inom försäljning samt förmåga att arbeta målinriktat.

Läs mer
Pedagogiska tankar
I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga av seriens böcker varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Läromedlen stimulerar ett undersökande arbetssätt genom många uppgifter och exempel. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning som innehåller kommentarer och pedagogiska tips, förslag på lösningar till faktabokens uppgifter, powerpointbilder, förslag till provuppgifter och lösningar på dessa.
Komponenter
Fakta och övningsbok
Onlinebok
Lärarhandledning (nedladdningsbar)
Innehåll
1. B2B-försäljning - så går det till
2. Personlig planering för framgång
3: Vem är kunden?
4. Våra produkter
5. Konkurrenter och omvärlden
6. Marknadskommunikation och säljarbetet
7. Planera ditt säljarbete
8. Kundbesöket
9. Att kunna analysera kunden
10. Erbjudandet
11. Avslut och efterarbete
12. Att förhandla med framgång
13. Global försäljning

Om författarna
Författare till H2000 Personlig försäljning 2 - att utveckla kundrelationen är Mats Erasmie och Anders Pihlsgård. Mats har arbetat som säljare, marknadschef och vd. Han har mångårig praktisk erfarenhet av säljutveckling, säljträning och ledarskapsutveckling. Anders är gymnasielärare i ekonomiska ämnen, samt medförfattare i ett stort antal ekonomiläromedel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter
  2. +
  3. Access 1, Lärarhandledning med CD

De som köpt den här boken har ofta också köpt Access 1, Lärarhandledning med CD av Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård, Anna Kristensson, Arne Åkesson, Anna Mauléon (Övrigt).

Köp båda 2 för 2803 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och u...