Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2017-03-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Elvander, Fredrik (form)
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
229 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789147122387
Effektiv projektkommunikation : nyckeln till projektets framgång (häftad)

Effektiv projektkommunikation : nyckeln till projektets framgång

Häftad Svenska, 2017-03-28
342
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tid är pengar, och som ledare behöver du fokusera på att optimera samarbetet i projekten så att alla projektmedlemmar förstår varandra och jobbar i samma riktning. Hur vi kommunicerar med varandra i ett projekt avgör hur väl vi lyckas. I den här boken får du hjälp i att undvika och rätta till missförstånd och otydliga budskap.

Läs mer
Kommunikation är basen i allt vi gör och säger. I den här boken får du hjälp i att undvika och rätta till missförstånd och otydliga budskap. Du blir guidad i vad det är i ditt ledarskap som påverkar och hur det sker, vilka av motpartens beteenden som ger reaktioner och hur du kan hjälpa och bidra till att projektgruppen kommer framåt mot det önskade resultatet.
Boken vänder sig till både externa och interna projektledare. Även du som vill bli bättre på att leda dig själv kan hitta guldkorn och sätta fart på din utveckling.

Om författarna
Elisabeth Kamél har en omfattande utbildning inom kommunikation och ledarskap utöver B.Sc. i Computer Science vid Stockholms universitet. I rollen som assessor har hon bedömt närmare 250 kandidater som velat certifiera sin projektledningserfarenhet enligt internationell oberoende standard.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »