Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2018-11-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 155 x 15 mm
Vikt
327 g
SAB
Qbf
ISBN
9789147122837
Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare (inbunden)

Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare

Inbunden Svenska, 2018-11-29
402
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Här får du receptet för hur du skapar förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska både bekräfta det som sker i vardagen och vara ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen. Boken ger strategier och tips för att göra din vardag som chef enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare..Här får du receptet för hur du skapar förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska både bekräfta det som sker i vardagen och vara ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen. Boken ger strategier och tips för att göra din vardag som chef enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare..

Läs mer
Något är på väg att hända i svenska organisationer och med det svenska ledarskapet. Fler och fler chefer beskriver hur de arbetar med täta uppföljningar och närhet till sina medarbetare. Hur de inte bara pratar om mål utan om varför verksamheten finns och vilket syfte den ska fylla. Dessa chefer har upptäckt att det inte är så enkelt som att om medarbetarna får högre lön så presterar de bättre. För att påverka prestationen behöver de använda helt andra verktyg.
I den här boken delar löneexperterna AnnCharlotte Bretan och Johan Thesslin med sig av receptet för hur du skapar förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska både bekräfta det som sker i vardagen och vara ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen. Boken ger strategier och tips för att göra din vardag som chef enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare.

Om författarna
AnnCharlotte Bretan och Johan Thesslin utbildar chefer på alla nivåer och i alla branscher i lönesättning och ledarskap. AnnCharlotte är ledarskapsutvecklare och löneexpert på Tidningen Chef. Johan är verksam som konsult och har mångårig erfarenhet av lönefrågan bland annat som chef, förhandlare och löneexpert.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare
  2. +
  3. Utvecklingssamtal : en handbok för chefer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utvecklingssamtal : en handbok för chefer av Gunilla Ek (häftad).

Köp båda 2 för 540 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »