Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2020-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qbab
ISBN
9789147129980
Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa (inbunden)

Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa

Inbunden Svenska, 2020-01-08
246
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är en bok om hur man startar, driver och får ett framgångsrikt bolag att växa, skriven av två drivna entreprenörer som tror på att kunskap och erfarenhet är till för att delas.

Läs mer
Här finns det du behöver veta när du startar ditt bolag, hur du skriver en affärsplan och vad som är viktigt när det gäller ekonomi, juridik och kapitalanskaffning. Lär dig arbeta med bolagets kultur och värderingar, och med marknadsföring, PR och försäljning när bolaget är igång. Du får lära dig att rekrytera rätt medarbetare, utöka ditt nätverk och välja personer till bolagets styrelse. Sist men inte minst får du veta hur du gör för att så småningom sälja ditt bolag och göra en "exit" på ett bra sätt.
Här finns allt från framgångshistorier och misstag till checklistor och konkreta tips. Boken vänder sig till alla som planerar att någon gång starta ett bolag eller som redan är entreprenörer.

Om författarna
Caroline Lidman har en bakgrund som både PR-entreprenör och författare. Hon har tidigare släppt böckerna Mediakåt och Fit & Framgångsrik. 2016 grundade hon PR-byrån Number10 tillsammans med Maria Fabricius.
Aleksandar Goga är en av grundarna till tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder som senare såldes till mediehuset Schibsted Media Group. Idag driver han bolaget ClickSys.se, samtidigt som han startar upp e-handelsbolaget Alexander Kay.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa
  2. +
  3. Att leda i kris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda i kris av Carolin Runnquist (häftad).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Fit & framgångsrik

    Caroline Lidman

    Överallt möts vi av träningstips, kostråd och tips om hur vi ska leva ett sunt liv. Allt medan jobb och familj tar en stor del av vår tid. Pr-konsulten Caroline Lidman ställde sig frågan Går det att kombinera en vältränad och hälsosam kropp med en...

Bloggat om Eat, sleep, startup, repeat : att starta,...